To je to što me zanima!

Roberto Mancini već čestitao Manchester Unitedu na trofeju

Talijanski menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini unaprijed je čestitao gradskom rivalu Manchester Unitedu na osvojenom naslovu engleskog prvaka...
Vidi originalni članak

Učinio je to nakon subotnjeg 3-1 poraza njegove momčadi na gostovanju kod Tottenhama u 34. kolu Premierlige, koji je ostavio Unitedu priliku da pobjedom u večerašnjem domaćem ogledu protiv Aston Ville i matematički osigura 20. premierligaški naslov.

- Željeli smo osvojiti prvenstvo, ali jedina stvar koju im možemo reći je "čestitamo". Ako ću biti kod kuće, gledat ću njihovu utakmicu. Zašto ne? Nisu bolja momčad, ali zaslužili su naslov jer smo mi izgubili puno utakmica koje nismo zaslužili izgubiti. Puno je razloga zašto smo izgubili naslov - rekao je Mancini.

- United je pobijedio u puno utakmica zaredom i zaslužio je osvojiti naslov. Razlog zašto je tolika bodovna razlika je jer su pokazali bolji stav i željeli su osvojiti naslov nakon prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kum Amte 22.04.2013.

    Kupuješ igrače,prošle sezone jedva osvojio naslov,uništavaš klub,pretrpan pozicijama i neuigran.Šta je sa Maiconom,bio najbolji bek a koliko je igra za City.Biće 10 utakmica.A nemogu virovat da su njihovi navijači brojniji.Manchester is not Blue.To koda je QPR najpopularniji u Londonu.Slična stvar je u Torinu,Torino popularniji od Juvea.Al oni barem imaju nekakvu povijest

  • mcs 22.04.2013.

    Samo se ti tjesi Mancini, nece ti to puno pomoci....

  • 22.04.2013.

    Ovo je dokaz da klub ne može napravit čuda samo s novcem. Manchesteru svaka čast,dominiraju Premiershipom već dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare