To je to što me zanima!

Roberto Mancini: Zbilja sam očajan nakon ovakvog poraza

U 19. kolu Premiershipa padali su favoriti gotovo u svakoj utakmici. U subotu su utakmice izgubili Manchester United i Chelsea, a Tottenham je uzeo samo bod
Vidi originalni članak

Dan kasnije je pao i vodeći Manchester City koji je kod Sunderlanda poražen s 1-0. Mancinijeva momčad je primila gol u 93. minuti i to iz očiglednog zaleđa, a prije toga su propustili nekoliko izglednih prilika za vodstvo. Najveći promašaj se dogodio u 89. minuti kada je Richards glavom u padu pogodio okvir domaćih vratiju.

- Ovo je jedna od onih utakmica. Napadaš, napadaš, bolji si i primiš gol iz kontre koji ostane jedini na utakmici. Žalostan sam, zapravo očajan, jer je glupo ovako primiti pogodak i izgubiti utakmicu - rekao je trener Cityja Roberto Mancini i dodao:

- U drugom smo poluvremenu igrali dosta dobro. Stvorili smo brojne šanse, ali eto...

Zanimljivo, Mancini uopće nije želio komentirati primljeni pogodak koji se dogodio nakon evidentnog zaleđa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mariokempes 02.01.2012.

    ovo nije normalno svi favoriti gube chealsea,man city,united.nemoš na kladioni ni najednostavnije parove više pogodit

  • elf parovi 02.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Nisam Taj 02.01.2012.

    Ja ne vjerujem u slucajne previde engleskih sudaca na stetu izravnih suparnika manchester uniteda ! Ovo nije jedinstven slucaj,ovakvi previdi,kazne,sumnjivi penali,produzenja utakmica do gola i mnogo toga drugog sto ide unitedu na ruke vise nisu slucajnost,to se ponavlja iz kola u kolo. Svakim danom sam sve sigurniji da City ne igra protiv uniteda za naslov,oni igraju protiv FA i sudacke organizacije koji bi najrađe da se prvenstvo uopce ne igra nego da u 9. mjesecu mogu uruciti trofeje unitedu. Samo cekam dan kada ce napokon i suci umjesto standardnih crnih dresova izaci na teren u dragoj im crvenoj boji sa unitedovim grbom na prsima,kako stvari idu taj dan je jako blizu jer ocito vise nema skrivanja,stvari postaju sve jasnije i ocitije ! Milion posto sam siguran da bi u slucaju ovakvog gola u utakmici Sunderland-united sudac digao zastavicu vec na centru kako bi sprijecio da slucajno united ne primi gol. Jedini nacin tuci united je ovaj kao u slucaju Blackburna,sve mora biti maximalno cisto kako suci ne bi uopce imali povoda za svirati nesto nepostojece i spasit united poraza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare