To je to što me zanima!

"Po tradiciji i trofejima Dinamo nije niti blizu Crvenoj Zvezdi"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je u zadnje vrijeme došao do Kupa Uefa, ali s ovih prostora Zvezda ima Ligu prvaka. Dinamo prema tome nije ni blizu, izjavio je Robert Prosinečki za 24sataTV
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki za 24sataTV na pripremama u Turskoj pričao je o Crvenoj Zvezdi, Dinamu, reprezentaciji... U Zvezdu je došao jer je za taj klub posebno vezan.

- Igrao sam u jednom velikom klubu, osvojio Ligu prvaka... Ljudi se vežu. Prihvaćen sam fenomenalno ovdje - počeo je Prosinečki.

Prihvaćen sam odlično. Rezultati će pokazati koliko dugo ću ostati, Robi o planovima

A koliko će ostati?

- Razmišljam da ostanem u Zvezdi jako dugo, a koliko dugo pokazat će rezultati. Jer ovdje uvijek ima imperativa. Mnogo navijača razmišlja da smo prvi samo na temelju toga što sam ja došao na klupu.

O usporedbi Dinama i Crvene zvezde Robi kaže:

- Ako ćemo po nekoj tradiciji, Dinamo nije ni blizu Crvene zvezde. Dinamo je u zadnje vrijeme došao do Kupa Uefa, ali s ovih prostora Zvezda ima Ligu prvaka, kao i Steaua. Po tradiciji, po trofejima, Dinamo ne može niti blizu. A hoće li doći blizu, vidjet ćemo - rekao je.

Nije mu baš sjela uloga "miritelja" Hrvata i Srba.

Dinamo igra u Europi, ali Zvezda ima Ligu prvaka, rekao je Prosinečki

- Dosta mi je što me se stalno stavlja u kontekst nekog ambasadora, da mirim. Došao sam trenirati.

Često se sjeti repezentacije.

- Četiri godine sam radio s ljudima u reprezentaciji. Sa Slavenom sam prijatelj. Kako se ne bih sjetio svojih prijatelja. Želim im sreću kao što i oni meni žele sreću da sa Zvezdom postignem što bolji rezultat - završio je Robi.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • stipo55 07.02.2011.

    prosinečki se drogira , čak je i naglasak odnedavno "promenio" , kakav idiot , aj treniraj zvezdu, ok, al počeo "po srpski da bre priča" kreten , treba mu zabranit ulazak u hrvatsku doživotno i oduzeti mu sve medalje što je osvojio sa hrvatskom

  • bolje_grob_nego_rob 07.02.2011.

    crvena zvezda na nebu sja sa minobacačem gađamje ja! ale ale

  • user_80499 06.02.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građanin može biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare