To je to što me zanima!

Robija dočekali u rodnom selu majke, a on onda izgubio titulu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Folklorna grupa u čast Prosinečkog plesala je šumadijsko kolo. Idealno prijepodne u majčinom selu. Poslijepodne je donijelo suprotno raspoloženje, Zvezda je izgubila
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki prve je nogometne koraka radio u Ježevici kod Čačka, rodnom majčinom selu. U subotu ujutro tamo ga je dočekalo nekoliko stotina navijača i mještana. Trubači, hrana, folklorna grupa djevojčica i dječaka u njegovu je čast plesala šumadijsko kolo. Prosinečki je s djecom igrao i nogomet. 

- Nisam očekivao ovoliko ljudi. Uzbuđen sam više nego kad sam postavljen za trenera Crvene zvezde. Emocije su jake jer sam ovdje počeo igrati nogomet i drago mi je što sam ovdje vidio sve svoje prijatelje i rodbinu moje majke - rekao je Prosinečki.

Bilo je to idilično prijepodne, ali poslijepodne je donijelo potpuno suprotno raspoloženje. 

Zvezda je kod devetog Borca izgubila 2-0 i praktički se oprostila od borbe za naslov prvaka. Partizan ima tri boda više i utakmicu manje dva kola prije kraja. Navijači su nakon utakmice vrijeđali upravu i igrače, a Žutog nisu prozivali.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Marko_V 22.05.2011.

    pun mi je kufer ovog ustašluka... čovjek je išao tamo gdje su ga zvali, gdje ga cijene zbog svega što je napravio!!!! pa što ako mu je mama iz srbije?!?! gdje je i kako igrao trebali bi mu podić spomenik, a ne pljuvati po njemu!! većina komentara ovdje napisanih samo dokazuje koliko su ljudi sirovi i zatucani!! Kao veliki domoljubi i ne znam šta, ali kad treba popljuvati svoje onda smo najglasniji!!!!! da nije tužno, bilo bi smiješno!!

  • amsterdam110 21.05.2011.

    ajde ne serite ,pa ipak je to selo obiljezilo jednu fazu njegovog zivota ,djetinstvo itd kako ste samo imbecilni ,robi je ljudina a vama koji srete po njemu predlazem da guglate kad je sljedeci koncert marka perkovica koji dize milione preko takvih budala

  • marsonia 21.05.2011.

    ma tko ga hebe ,nek ga zdravlje posluži i nek ostane tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare