To je to što me zanima!

Robin van Persie: Moramo osvojiti barem jedan trofej

Nisam sanjar i zaista mislim kako možemo osvojiti i Premiership i Ligu prvaka ove sezone. Zašto ne? Kvalitetu imamo, rekao je Nizozemac
Vidi originalni članak

Robin van Persie, napadač Arsenala, izjavio je kako će ova sezona unatoč izvrsnoj igri biti propala ako topnici ne osvoje neki trofej. Nizozemac je bio ozlijeđen veći dio ove sezone, a vjeruje kako momčad zaslužuje neki naslov.
- Moramo osvojiti barem jedan trofej ove sezone. Ako ništa ne osvojimo, onda smo igrali izvrstan nogomet ni za što - rekao je Van Persie, a prenosi Goal.com.
- Nisam sanjar i zaista mislim kako možemo osvojiti i Premiership i Ligu prvaka ove sezone. Zašto ne? Kvalitetu imamo i samo se moramo držati zajedno i zadržati vjeru u našu igru.
Iako je Arsenal u posljednja četiri susreta u Premiershipu remizirao, a u četvrtfinalu Lige prvaka ih čeka težak dvoboj protiv Liverpoola, Nizozemac vjeruje kako će sve ovistiti samo o njima.
- Sve je i dalje u našim rukama. Fizički još nisam spreman za svih devedeset minuta, fali mi utakmica.
Van Persie je protiv Middlesbrougha prošli vikend započeo prvu utakmicu za Arsenal nakon skoro pet mjeseci.
- Trebaju mi tri, četiri utakmice da se vratim u ritam. Krenuo sam jako dobro i onda je uslijedio dugi niz ozljeda. Nisam jednostavno imao sreće. Ozlijedio sam bedreni mišić u listopadu prošle godine, a tada sam se prerano vratio protiv Tottenhama u polufinalu Liga kupa u siječnju i obnovio ozljedu. Ja sam potpuno kriv za prerani povratak jer sam očajno htio zaigrati.       
  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Arsenalgirl 18.03.2008.

    Ja uopće ne sumnjam u njih, odmah se vidi da igraju najljepši nogomet u Europi, a to će im se i isplatiti. Go, Gunners!!!!

  • gunnerica_4 18.03.2008.

    NARAVNO DA MOZETE I MORATE,PA IPAK STE VI TOPNICI VI MOZETE SVE!!!!!!ARSENAL 4EVER

Komentiraj...
Vidi sve komentare