To je to što me zanima!

Robinho i Julio Baptista nisu znali kad je utakmica?

Za to nema isprike! U Brazilu je to normalna stvar, rekao je Robinho na pitanje o burnoj proslavi pobjede Brazila u kvalifikacijama za SP 2010.
Vidi originalni članak

Dan nakon što je gotovo sam pobijedio Olympiacos na Santiago Bernabeuu, brazilski napadač Robinho ispričao se zbog incidenta koji je nedavno izazvao. Robinho je, kao i Julio Baptista, zakasnio s povratkom iz Brazila nakon reprezentativne akcije. Objašnjenje je doista originalno.
- Julio Baptista i ja imali smo velikih komplikacija s avionskim letovima iz Brazila. No mislili smo da je utakmica protiv Espanyola u nedjelju, a ne u subotu - ispalio je Brazilac.
Za spornu utakmicu protiv Espanyola brazilski dvojac nije konkurirao, no trener Bernd Schuster brzo je "amnestirao" Robinha. Ovaj mu je zahvalio sjajnom igrom protiv Grka u Ligi prvaka. U nuždi je odabrao autoritet graditi nekom drugom prilikom ili na neki drugi način.
Iz Brazila je stigla i vijest kako su nogometaši burno proslavili pobjedu u kvalifikacijama za SP, no Schuster taj "detalj" nije zamjerio svojim igračima.
- Za to nema isprike! U Brazilu je to normalna stvar. Kad pobijediš, ideš u provod, a nakon poraza kući. Uostalom, Schuster mi nije ništa prigovarao zbog izlaska, samo zbog kašnjenja...
Disciplinski odbor Real Madrida zbog kašnjenja je pokrenuo postupak protiv Robinha i Julija Baptiste, no trener je požurio i vratio ih u momčad.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_18412 26.10.2007.

    ahaha, koji kraljevi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare