To je to što me zanima!

Robinho postaje suigrač Darija Srne u Šahtaru?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sada nam treba pomoć, igramo u Ligi prvaka. Zato ću poštovati želje trenera Lucescua, rekao je za Daily Mail gazda Šahtara Rinat Ahmetov
Vidi originalni članak

Vlasnik Šahtara iz Donjecka Rinat Ahmetov priznao je da želi brazilskog nogometnog reprezentativca Robinha. Stigao je Robinho u redove Manchester Cityja za 34 milijuna funti prije dvije godine iz Reala, ali se nije snašao, pa ga je City sredinom prošle sezone posudio Santosu. Iako je ugovorno vezan još dvije godine, Robinho bi karijeru želio nastaviti negdje drugdje.
- Ne želim eliminirati mogućnost bilo kakve nove akvizicije. U razgovorima sam s trenerom Mirceom Lucescuom kako ojačati momčad. Ako smo se uzdigli do razine kada naši navijači razgovaraju o mogućem dolasku igrača kao što su Luis Suarez ili Robinho, onda kažem da naši navijači imaju dobrog ukusa. Sviđaju mi se obojica - prenosi Ahmetovljevu izjavu Daily Mail.
- Sada nam treba pomoć, igramo u Ligi prvaka. Zato ću poštovati želje trenera Lucescua. Ja bih osobno vjerojatno posegnuo za nekim dobrim napadačima, ali moram uzeti u obzir trenerove želje - dodao je Ahmetov.
Robinho sljedeće sezone gotovo sigurno neće karijeru nastaviti u Manchester Cityju. Ponudu od 16.8 milijuna funti za njega lansirao je navodno Bešiktaš, ali je ona odbijena, a sada bi klub koji kao kapetan predvodi hrvatski reprezentativac Darijo Srna trebao ponuditi 20 milijuna funti.
Takva bi cijena mogla zadovoljiti apetite Cityja, ali pitanje je kako bi bi Brazilac podnio hladnu ukrajinsku klimu...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BERISLAE 16.07.2010.

    Šta Srna nije u Realu,ili Čelsiju,ili Man;Y,ili Barci???Đabe ste trošili tintu i papir,a mislili da smo mi svi glupani!E da i de provjerite za Sammira se zanima REal,umjesto Cristiana Ronalda i nude još Dinamu,3 igrača kao kompenzaciju!!!

  • zed_zed 16.07.2010.

    ček, ček - zar nije srna već potpisao za chelsea ili u najgorem slučaju za real madrid??

  • man_u_francesco 16.07.2010.

    nekad bio wunderkind na manageru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare