To je to što me zanima!

Robinhov agent: Svaki dan me zove i pita je li prodan

Nakon što je u četvrtak Chelsea Realu poslao službenu ponudu od 24 milijuna eura za Robinha, talentirani Brazilac nada se da će biti prodan
Vidi originalni članak

Robinho želi postati najbolji igrač na svijetu, a to ne može u Realu. Pokazalo se da je on tek četvrti izbor za udarnu postavu, nakon Cristiana Ronalda, Van der Vaarta i Ville. Moj je klijent razočaran, svaki dan me zove kako bi saznao u kojem će klubu nastupati sljedeće sezone - rekao je Robinhov menadžer Wagner Ribeiro.
Osim toga, mladi Brazilac ne može klubu oprostiti što mu nije dopustio nastup na Olimpijskim igrama. Nakon te odluke odlučio je promijeniti sredinu.
Iako se u Madridu osjeća zapostavljenim, trener Bernd Schuster smatra ga vrlo bitnim igračem. Prije nekoliko dana izjavio je da ne razmišlja o prodaji Robinha jer je "on važan dio projekta koji je započeo s Real Madridom".
Posljednju riječ imat će predsjednik Ramon Calderon, a njemački strateg morat će se pomiriti s činjenicom da ako Brazilac ostane u momčadi će imati nezadovoljnog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sperminator 09.08.2008.

    daj bola ko ovde igra sta??

Komentiraj...
Vidi sve komentare