To je to što me zanima!

Robinhova majka: On nije ni znao za koga potpisuje

Brazilski nogometaš želio je u Chelsea, navodno je čak i plakao pred vodećim ljudima Reala da ga puste. Na kraju je završio u Manchester Cityju
Vidi originalni članak

Mislim da Robinho nije ni znao što se događa kada je potpisivao za Manchester City. Ali ako je to najbolje za njega, neka mu bude. Samo se nadam da je sretan u Engleskoj, rekla je Marina de Souza, majka najskupljeg igrača ovog prijelaznog roka.
Robinho je cijelo ljeto pokušavao 'pobjeći' iz Real Madrida i otići u Chelsea. No u posljednjim trenucima sve se dramatično promijenilo i 24-godišnji Brazilac završio je za 40 milijuna eura u Manchester Cityju. Ako je za vjerovati njegovoj majci, i njega samog je takav rasplet toliko iznenadio da je na kraju ostao potpuno zbunjen.
- Još uvijek ne znamo gdje će živjeti. Njegov otac i ja ćemo mu se ubrzo pridružiti, živjet ćemo s njim - otkrila je nogometaševa mama.
Možda mu u međuvremenu uspiju i objasniti da Manchester City nije Chelsea, te da se njegove želje nisu baš u potpunosti ostvarile. Ako to već dosad sam nije uspio shvatiti...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nme 05.09.2008.

    ko nema u glavi, ima u nogama

  • romanista 04.09.2008.

    haha,kako ce znat,ti igraci ne znaju slozit recenicu bez mucanja.-D..sve im klub sredjuje u zivotu od A do Z

  • Hrc_dinamo 04.09.2008.

    Pa nije valjda tak glup da shvati razliku između ta dva kluba,pa nisu ga valjda napili dok je potpisival,:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare