To je to što me zanima!

Robinson na klupi, na gol protiv Austrije ide Carson

Golman Aston Ville debitirat će za nacionalnu momčad, a u Beču će očekivano zaigrati i David Beckham. Njemu još dva nastupa fale do stotke
Vidi originalni članak

Protiv Austrije u petak engleska vrata branit će golman Aston Ville Scott Carson. Ovaj debitant 'smijenio' je Paula Robinsona, koji je dosad više ili manje čvrsto držao poziciju na gol Engleske.
- Carson je zaslužio priliku. Ove sezone odlično brani i ovo je idealan trenutak da ga provjerimo - kaže izbornik Steve McClaren, koji je očito svjestan kako je Robinsonova forma očajna. McClaren nije htio otkriti odgovor na puno zanimljivije pitanje. Tko će braniti protiv Hrvatske?
- Ja znam tko će braniti protiv Hrvatske, no još uvijek je prerano da objavim njegovo ime - rekao je engleski izbornik, koji uz Carsona i Robinsona na raspolaganju ima i veterana iz Portsmoutha Davida Jamesa.
Druga zanimljivost u sastavu najavljenom za Austriju je i pomalo očekivano. Na desnoj strani veznog reda zaigrat će David Beckham, kojem će ovo biti 98. nastup pod grbom "Tri lava". Engleska postava u utakmici koja počinje u petak u 20 sati izgledat će ovako:
Carson - Richards, Campbell, Lescott, Bridge - Beckham, Gerrard, Lampard, J. Cole - Owen, Crouch.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare