To je to što me zanima!

Roce i Cikalleshi za 11 minuta sredili Osijek, Split kao Hajduk

Pobjedom 3-0 protiv Osijeka, Split je stigao do diobe trećeg mjesta s Hajdukom na prvenstvenoj ljestvici. Do nova tri boda crveni su stigli preko Roce i Cikalleshija...
Vidi originalni članak

Predsjednik RNK-a dobio je poklon koji je tražio. Slavenu Žužulu igrači su čestitali 50. rođendan čistom pobjedom 3-0 protiv Osijeka. Kratke pripreme u Međugorju pomogle su Splitu da nastavi s tradicijom protiv gostiju iz Slavonije na Parku mladeži. Osijek, naime, nikad nije slavio u gostima kod "crvenih".

Da tako ne bude ni ovaj put, pobrinuli su se Sokol Cikalleshi i Goran Roce. Albanski je reprezentativac nakon teškog početka tjedna u Beogradu došao do gola za 1-0 protiv Osijeka u 33. minuti, prevarivši Filipa Lončarića iz penala. 

Osječani su se nakon primljenog gola brzo raspali, već dvije minute poslije zaostajali su 2-0. Goran Roce bio je strijelac drugog gola kojim je u potpunosti slomljen otpor gostiju, a do poluvremena je bilo vremena i za treći gol. 

Cikalleshi je s lijeve strane potpuno usamljen ušao u šesnaesterac, mogao je i sam riješiti situaciju jedan na jedan protiv Lončarića, ali odlučio se za asistenciju. Precizno dodavanje Roci nije bilo teško s pet metara preusmjeriti u mrežu za 3-0 u 44. minuti

U nastavku nije više bilo golova, što znači da je Split došao do nova tri boda. Ukupno ih ima 16, kao i gradski rival Hajduk, pa splitski klubovi dijele treće mjesto, iza Dinama (29) i Rijeke (25). 

Osijek je na osmom mjestu, ima samo dva boda više od fenjeraša Slaven Belupa. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 18.10.2014.

    hajduk

  • strmi007 17.10.2014.

    Split > ajduk

  • Matija_Vt_1 17.10.2014.

    Bravo Split..

Komentiraj...
Vidi sve komentare