To je to što me zanima!

Rockyjev transparent 'zapalio' Tursku! Erdogan skroz poludio

Na transparentu na kojem je Stallone kao Rocky piše i 'Ustani, oni se čine veliki jer ti klečiš'. Premijer Turske Binali Yildirim naredio je odmah istragu o plakatu. Galatasaray je šokiran...
Vidi originalni članak

Poslije derbija Tudorovog Galatasaraya i Fenerbahčea u Istanbulu (0-0) prošlog vikenda, turske vlasti su pokrenule istragu protiv Galatasaraya. Sve zbog transparenta sa slikom kultnog filmskog lika Rockyja Balboe kojeg je utjelovio slavni Sylvester Stallone. 

Smatra se kako transparent sadrži skrivenu poruku Fethullaha Gülena, protivnika turskog predsjednika Recepa Erdogana.

VIDEO

Na transparentu na kojem je Stallone kao Rocky piše i 'Ustani, oni se čine veliki jer ti klečiš'. Premijer Turske Binali Yildirim naredio je odmah istragu o plakatu, a mediji tvrde kako se transparent odnosi na Gülenov govor u kojem je čitao pjesmu 'Ustani Sakarija'.

- Ove optužbe jadan su pokušaj diskreditiranja kluba. Patetičan napad lutki, pijuna i trolova društvenih medija. Naši su navijači još u svibnju upotrijebili isti transparent - poručili su iz kluba.

Oglasio se i sam Stallone koji je fotografiju transparenta podijelio na svojim društvenim mrežama.

Galatasaray je trenutno prva momčad Turske uz sedam pobjeda i dva remija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • patos 24.10.2017.

    Velika vecina Turaka zeli da im Erdogan diktira, a ostali Turci zele da im Fetullah Güllen diktira... to je takva nacija da im treba Sultan, nije za Turke demokratija, a kako vrijeme odmice ja se pitam takodje da li je za nas isto demokratija najbolja opcija i mi trebamo ocito Cobana, jer ovako bezkarakterne ovce sve pokradose

  • 24.10.2017.

    diktatura u turskoj pa se ne smije ništa...

  • Dalmacija u srcu_474 24.10.2017.

    Tudor na vrhu turske lige, patite Tatičari patite. Gdje su vaši Čačići, Jurčići, Ivankovići i Mamići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare