To je to što me zanima!

Roddick se ozlijedio, Blake protiv Murraya za naslov

Za naslov najboljeg na londonskoj travi Queens Cluba igrat će Škot Andy Murray i Amerikanac James Blake. Roddick možda propusti Wimbledon
Vidi originalni članak

Andy Murray, prvi nositelj teniskog turnira u Londonu, finale je izborio uvjerljivom 6-2, 6-4 pobjedom protiv Španjolca Juana Carlosa Ferrera. Murray je slavljem nad Ferrerom došao do svog prvog finala na jednom turniru na travnatoj podlozi, a ukoliko pobijedi u nedjeljnom finalu, postat će prvi britanski pobjednik Queens Cluba od 1938. godine, kad je ondje slavio Bunny Austin. Murray je do pobjede nad Ferrerom došao nakon jednog sata i 11 minuta igre, oduzevši Španjolcu tri puta njegov servis i pritom ne izgubivši svoj niti jednom.
Amerikanac James Blake imao je olakšan posao protiv sunarodnjaka i drugog nositelja turnira Andyja Roddicka. Roddick, koji je nakon dva tie-breaka u četvrtfinalu bio bolji od Ive Karlovića, nezgodno je stao tijekom treće igre prvoga seta. Bol u desnom gležnju očito je bila prejaka, pa je Amerikanac razornog servisa kod 4-4 samo odmahnuo glavom i predao meč.
Četverostruki pobjednik Queensa ozlijedio se prilikom pokušaja hvatanja jednog lob udarca. Neuspješno je pokušao vratiti lopticu u suparnički dio terena udarcem kroz noge, što je popratio smijehom, a odlutalih misli, kako se navodi, vraćao se na teren kad je nezgodno stao na rub koji dijeli travu i betonski dio oko nje. Igru je nastavio, kod 4-3 zatražio liječnički time-out, a potom obranivši svoj servis predao meč Blakeu. Još se ne zna hoće li se Roddick u potpunosti oporaviti do Wimbledona.

ATP QUEENS CLUB, POLUFINALE:
Murray (1) - Ferrero 6-2, 6-4
Blake (6) - Roddick (2) 4-4, predaja Roddick

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare