To je to što me zanima!

Roditelji Pejčić: Prodavala je odjeću i pucala iz puške

Nismo znali bismo li plakali ili se smijali od sreće. Bili smo u velikom šoku, rekli su presretni roditelji, koji cijelu noć od uzbuđenja uopće nisu spavali
Vidi originalni članak

Ajme, mama, tata, Davore! Baš sam si cool, he, he. I vi ćete izaći u novinama, riječi su kojima se brončana Snježana Pejčić (26) obratila najbližima.
- Noć uoči finala nismo uopće spavali. Bili smo uzbuđeni i napeti - rekli su ponosni supružnici Davorka (48) i Jovica Pejčić (57).
- U jednom sam trenutku primijetila grč na njezinu licu. Bilo je to kad je izgubila srebrnu medalju - govori Davorka.
- Bili smo u velikom šoku. Nismo znali bismo li se smijali ili plakali od sreće. Snježana streljaštvo trenira 13 godina. Sve je počelo slučajno, u osnovnoj školi. Profesor tjelesnog odveo je desetero djece u streljanu. Među njima i Snježanu - rekao je otac Jovica i nastavio:
- U početku smo bili skeptični, no podržali smo ju jer je ona to toliko voljela. Streljaštvo je njezina ljubav. Zračnu pušku svakodnevno trenira dva sata, a treninzi s malokalibarskom znaju se otegnuti i do šest sati. Snježana inače radi kao trgovkinja u maminoj prodavaonici odjeće. No posljednjih godinu dana potpuno se posvetila treninzima. Stoga smo dobre rezultate potajno očekivali - dodali su Snježanini roditelji.
- S nestrpljenjem očekujemo 14. kolovoza. Tad će se natjecati s malokalibarskom puškom, a kad se vrati u Rijeku, priredit ćemo veliko slavlje - zaključili su Snježanini roditelji i brat Davor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lidl 10.08.2008.

    Bravo za Snježanu, za roditelje i za Hrvatsku! :)))

  • weltrusky 09.08.2008.

    Bravo za prvu medalju na OI !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare