To je to što me zanima!

Roditelji plaćaju sve račune pa ''žapci'' sa Save idu po naslov

U polufinalu završnog turnira igraju Primorje - Mladost te Jug - Radnički. Dok stariji igrači žive od ‘zaliha’ ili suprugine plaće, mlađi novac za kavu žicaju od roditelja...
Vidi originalni članak

Kunu vide rjeđe nego Halleyev komet. Račune češće plaćaju supruge i roditelji nego oni. Međutim, vaterpolisti Mladosti večeras igraju na Final Fouru. O 20 plaća koje nisu primili razmišljat će valjda nakon turnira.

U polufinalu Final Foura danas igraju protiv domaćina Primorja (19.15 sati). No i Riječani su u problemima. Ove sezone isplaćena im je tek jedna plaća.

- To bi mogla biti naša prednost. Mi se već par godina borimo s besparicom, a oni su novi u tome. Mi smo već oguglali, a oni možda neće imati motiva - rekao je trener Hrvoje Hrestak, koji je na klupi zamijenio Vjeku Kobešćaka.

Dok stariji igrači žive od ‘zaliha’ ili suprugine plaće, mlađi igrači novac za kavu ipak moraju žicati od roditelja.

- Moraju ponekad priskočiti. Starijima je sigurno teže jer imaju supruge, djecu. Dogovorili smo se da ćemo sezonu odraditi do kraja i toga se držimo. Imamo odličnu momčad, sjajne mlade igrače, koji bi mogli postati veliki igrači. Bilo bi šteta da se klub rasformira - kaže Ante Vukičević (22).

Drugi par polufinala su Jug i Radnički (u 21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • macak599 02.04.2015.

    Samo da mi je znati otkud Vama prica da Primorje nema novaca i ne isplacuje place??? Kvazi novinarstvo...

  • Hrvat_DU 02.04.2015.

    HRT uopće ne će prenositi završni turnir?!

  • hadred18 02.04.2015.

    Jel to ono Primorje koje financira Volpi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare