To je to što me zanima!

Rog, Kovačić, Pjaca i Strinić na fejsu podržali akciju 'Nestali'

Povodom Međunarodnog dana nestalih osoba sva web i print izdanja posvetili smo nestalima u Domovinskom ratu pa su akciju podržali i neki reprezentativci Zlatka Dalića
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče.

Hrvatski nogometni reprezentativci Marko Pjaca, Mateo Kovačić, Marko Rog i Ivan Strinić podržali su akciju 'Nestali' 24sata na svojim Facebook profilima.

Povodom Međunarodnog dana nestalih osoba sva web i print izdanja posvetili smo nestalima u Domovinskom ratu pa je akciju podržalo i nekoliko članova Dalićevih Vatrenih.

Silueta je službeni simbol nestalih Međunarodnog crvenog križa i njihovim objavljivanjem odlučili smo se pokloniti obiteljima 1922 nestalih za kojima još uvijek tragaju.

SLUŽBENI SIMBOL Uključite se u akciju: Siluetom odajte počast nestalima u ratu

Siluetama želimo podići svijest o nestalima u Domovinskom ratu. Jer, kada čovjek nestane, kada je iščupan iz svojih obitelji, izgubljeno je više od jednog života.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • !Come On You Spurs! 30.08.2018.

    Jel medu tim nestalima i cristiano ronaldo?

  • neven44 30.08.2018.

    Ja ne razmem kak takvi mladići opće mogu bilo kaj govoriti o ratu, u ovom kontekstu o domovinskom. Ja imam 30g. i neznam kaj se događalo u ono vrijeme. Kaj onda ti mladići znaju?

  • Orahova1 30.08.2018.

    Sad će ove kojekakve udruge da počnu prijavljivati a i FIFA i UEFA koji imaju dvostruka pravila da im šalju opomene,sjetimo se samo SP i zabrane od FIFE subašiću da pokazuje sliku svog pokojnog prijatelja izrekom kao da nema političkih poruka,a neki dan Wolfburg šalje političke poruke i FIFA dozvoljava jer im to odgovara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare