To je to što me zanima!

Rog u Napoliju za 18 mil. eura: Nije bilo lako napustiti Dinamo

Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba, Napolija, rekao je Marko Rog, koji će potpisati petogodišnji ugovor s talijanskim klubom
Vidi originalni članak

Marko Rog (21) potpisat će za Napoli na pet godina, objavio je Dinamo na službenoj stranici te poželio svom igraču sreću u novom klubu.

Ono o čemu se pričalo posljednjih dana dobilo je službenu potvrdu u subotu. Dinamov veznjak sve je dogovorio s talijanskim klubom i samo mu predstoji obaviti liječnički pregled u Italiji te staviti potpis na petogodišnji ugovor.

Prodali ga za 18 milijuna eura

- Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone - rekao je Rog i dodao:

- Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba.

Veliki je ovo iskorak u karijeri mladog Varaždinca koji je u Dinamo stigao prošle godine. U samo godinu dana Rog je prošao put od treće do prve lige, igrao je za juniore i seniore Varaždina, a prije dolaska u Split pomagao je roditeljima u Nedeljancu u uzgou varaždinskog zelja.

Rog bi u Napoliju trebao imati 1,3 milijuna eura godišnju plaću, a talijanski mediji pišu o 16,5 milijuna eura koje će Dinamo dobiti odmah te o dodatnom bonusu koji bi trebao sjesti na račun "modrih" ako igrač ispunu određene uvjete u ugovoru. Tako se visina transfera penje do vrtoglavih 18 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 277

  • Glasaj za HSP1861 28.08.2016.

    Hajduk nemoze cijelu momcad prodati za 18 miljuna.

  • dica tvoja 28.08.2016.

    Sretno Rog!!

  • profinogometaš 28.08.2016.

    Tatu za premijera

Komentiraj...
Vidi sve komentare