To je to što me zanima!

Roger Federer: Čuo sam sve o Linu, baš bih ga želio upoznati

Zbog takvih stvari volimo sport i bavimo se sportom. Divno je čuti da je netko za koga donedavno nismo čuli uspio napraviti tako veliki iskorak u karijeri, kaže Roger
Vidi originalni članak

Švicarski tenisač Roger Federer kao veliki fan NBA košarke izrazio je nadu da će Jeremy Lin doći na ekshibicijski dvoboj kojeg u domu Knicksa Madison Square Gardenu igra s Andyjem Roddickom.

Prilikom promocije meča s Roddickom kojeg bi 5. svibnja Federer trebao odigrati u slavnoj njujorškoj dvorani, novinare je zanimalo da li je Švicarac čuo priču o novoj NBA zvijezdi.

- Čuo sam tu sjajnu sportsku priču. Uistinu je nevjerojatno što mu se dogodilo. Zbog takvih stvari volimo sport i bavimo se sportom. Divno je čuti da je netko za koga donedavno nismo čuli uspio napraviti tako veliki iskorak u karijeri. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo upoznati ga ukoliko dođe na moj meč s Roddickom - izjavio je Federer.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • šakić 24.02.2012.

    hahah ,a ja se ponada da bi volija vit naseg linaa,a jbt jeremy lin je in samo piskarate o njemu vise nego o soraji i coco,to nije u redu :D

  • ovrebo 24.02.2012.

    kad sam pročitao naslov, mislio sam da se radi o linu červaru.....btw svaka čast ovom košarkašu Linu, prekrasna priča

  • user_44170 23.02.2012.

    kad Roger Federer kaze da bi te htio upoznat onda znas da si netko i nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare