To je to što me zanima!

Federer se družio s Čilićem na Maldivima: Baš se poklopilo...

Roger Federer biranim je riječima govorio o Marinu Čiliću, protivniku u finalu Australian Opena. Otkrio je kako se s prvim hrvatskim reketom slučajno susreo na odmoru na Maldivima
Vidi originalni članak

Prije godinu dana Roger Federer (36) imao je 17 Grand Slamova, a sada je samo jedan meč udaljen od jubilarnog dvadesetog. Veliki Švicarac prošetao se u finale Australian Opena nakon što mu je Korejac Hyeon Chung predao u drugom setu zbog žuljeva.

- Znam koliko je teško osvojiti bilo kakav turnir. Toliko sam se godina borio s Novakom, Rafom i drugim dečkima koji su me sprječavali u tome. Bio bih sretan da osvojim još jedan do kraja karijere. Vidjet ćemo što će se dogoditi - kazao je Federer u Rod Laver Areni.

NI OZNOJIO SE NIJE Chung predao! Federer u finale Australije protiv Marina Čilića

S druge strane mreže u nedjeljnom finalu stajat će mu najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji traži svoj drugi veliki turnir. Lani ga je Federer lako dobio u finalu Wimbledona, ali Marina su tada jako omeli žuljevi... Ipak, pamti Roger i uvjerljiv poraz u polufinalu US Opena 2014., kad je Čilić otišao do svog zasad jedinog Grand Slama.

- Vidjeli smo protiv Rafe i protiv Edmunda što Marin može. On ima snagu, ima sve. Imao je probleme kao Chung na Wimbledonu sa žuljevima, ali vidjet ćemo ga svježeg ovaj put. Agresivno igra i snažno udara, siguran sam da se dobro osjeća. Baš me razbio na US Openu, hvala što si me podsjetio na to - nasmijao se Federer u razgovoru s Jimom Courierom.

Otkrio je Federer i kako je nabasao na Marina kad su išli na odmor.

- On je sjajan dečko, osvojili smo zajedno Laverov kup. Zapravo, vidjeli smo se i na odmoru i igrali zajedno na Maldivima prije nekoliko mjeseci. Obojica smo tražili skrovito mjesto i poklopilo se da smo tamo, baš čudno. Treninzi u tropskom području pomogli su nam da dođemo do finala. To je baš super... Jedva čekam finale - zaključio je Roger.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • goranzagreb 26.01.2018.

    Nek Federe pise povjest i nek pobjedi momak je naj bolji nema se tu sta pisat ili pricati.

  • simunicevdom 26.01.2018.

    Cilic nije nikad predo mec i igro je pod bolovima. Kapa dolje svi mi znamo na rukama kad imamo zuljeve kako bole a kamoli ono od Marina prosle godine u Wimbeldonu ono nisu zuljevi bili nego rane. Svaka cast za njega.

  • SilikoniralaSiSe 26.01.2018.

    Bolje da Federer osovji 20. u nizu nego Čilić 2.Iskreno navijam za Federera,u tenisu nemaju veze nacionalnosti niti odakle dolaze.Svak igra za sebe i zgrće svoje milijone.Ja više cijenim Federera i stoga mu želim da digne jubilarni dvadeseti grand slam i da ga nitko nikad ne pretekne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare