To je to što me zanima!

'Rok me uštipnuo pa sam mu objasnio da to ne radi'

Cibona je pobijedila Zadar u trećoj utakmici finala, a na samom kraju umalo su se potukli Cibonin Jamont Gordon i Zadrov košarkaš Rok Stipčević
Vidi originalni članak

I bez Marka Tomasa, koji nije igrao u drugom poluvremenu zbog bolne ahilove tetive, Cibona je pobijedila Zadar 87-81 i produljila si život u finalnoj seriji bar do utorka. Standardno efikasnom Jamontu Gordonu vanjskim su se šutevim pridružili Vukušić i Bogdanović, a 'vukovi' su zabili čak 17 od 29 trica.
- Trebao sam pogoditi jednu da mi se otvori - rekao je Bojan Bogdanović koji je tijekom tri finalne utakmice imao 15-ak promašaja u nizu prije nego ga je večeras konačno krenulo.
Najbolju Ciboninu utakmicu u finalu umalo je zasjenio incident između Gordona i Stipčevića u zadnjoj minuti, no brzo su se ohladili.
- Uštipnuo me pa sam mu objasnio da to ne smije raditi - rekao je kratko Gordon.
Još se ne zna koliko je ozbiljna ozljeda Marka Tomasa, no nitko u Ciboni niti ni ne pomišlja da najbolji igrač Cibone propusti utakmicu u utorak. Marko probleme s ahilovom tetivom ima posljednjih par dana, a bol se pojačala nakon par minuta igre i bek Cibone shvatio je da ne može više ni trčati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LeBron 05.06.2010.

    koje pedagoške metode ima ovaj Gordon kad se ostavi košerke može odmah ići djecu u vrtiću čuvati

  • dalmatinac123456 05.06.2010.

    vidi vidi koliko večeras ima slika iz dvorane ,a di su vam fotografi bili kad je zadar igrao u višnjiku i pobjedio,ili kad je u prvoj utakmici odnijo prvu pobjedu

  • Korner 05.06.2010.

    Cim samo tebi smrdi ,da nisi mozda , TI!!!!!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare