To je to što me zanima!

Roko Leni Ukić i Lončar igrat će besplatno za svoj KK Split

Dok čekaju inozemne ponude, slavni košarkaši igrat će za svoj matični Split kako bi mu pomogli. Roko Leni Ukić i Krešimir Lončar u Splitu će početi novu sezonu...
Vidi originalni članak

Roko Leni Ukić i Krešimir Lončar vraćaju se u Split! Nakon uspješnih internacionalnih karijera dvojac hrvatskih reprezentativaca vraća se pomoći svome matičnom klubu, u kojem će početi sljedeću sezonu.

Direktor Robert Andrijić načelno je dogovorio sve detalje s Ukićem i Lončarom, koji će u iščekivanju inozemne ponude besplatno igrati za klub s Gripa. Sjajna je to vijest za sve ljubitelje košarke u Splitu jer bi s Ukićem i Lončarom te još pokojim iskusnim igračem momčad bila itekako konkurentna, a ovaj bi dvojac pomogao mladim igračima da se bolje razvijaju. U kombinacijama je bio i Drago Pašalić, no on je završio u Zadru.

Zadnji naslov prvaka Hrvatske Split je osvojio kad se Dino Rađa vratio u klub i uz pomoć Jure Zdovca, Josipa Sesara te mladih snaga predvođenih Ukićem otišao do kraja. Ukić je te sezone osvojio i Kup, a Lončar nikad nije zaigrao za seniorsku momčad. 

Ljutit zbog falsificiranog potpisa na ugovoru, sa 16 godina otišao je u Benetton, ali sad će konačno ostvariti dječački san.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nadrljali smo 16.08.2015.

    slavni košarkaši a nemaju klub, ludilo brale

  • SnažniHulk 16.08.2015.

    ukic ce pomoci?

  • bedak11 16.08.2015.

    Pa jel moguce da u cijeloj drzavi nemamo playmakera pa nam u prvh 5 mora igrat Ukic, kojeg nijedan klub nece pa mora igrat besplatno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare