To je to što me zanima!

Roko Šimić zabio PSG-u i odveo svoju momčad u polufinale LP

Bio je to peti gol i druga asistencija fantastičnog Šimića u sedmom nastupu u Ligi prvaka mladih, dok u 2. austrijskoj ligi, nastupajući za Liefering, ima 11 golova na kontu
Vidi originalni članak

U četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka mladih Salzburg je u gostima srušio Paris Saint Germain s 3-1 (1-1), a čovjek odluke bio je mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić!

Domaćin je došao u vodstvo već u 1. minuti preko Michuta, a onda ja na scenu stupio sin Darija Šimića, koji je prvo pretkraj prvog poluvremena asistirao Diakiteu za izjednačenje da bi u 72. minuti zabio za potpuni preokret. Za 'kraj priče' pobrinuo se Reischl u sudačkoj nadoknadi (92').

Bio je to peti gol i druga asistencija fantastičnog Šimića u sedmom nastupu u Ligi prvaka mladih, dok u 2. austrijskoj ligi, nastupajući za Liefering, ima 11 golova na kontu.

AUSTRIJA Salzburgovi Hrvati briljiraju: Šimić zabio dva gola pa dobio crveni, Sučić ponovno strijelac

Salzburg će u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda dortmundske Borussije i madridskog Atletica, koji je u ranijoj fazi izbacio Hajduk.

Vrijedi spomenuti da je utakmicu na Municipal Georges Lefevreu sudio Duje Strukan s pomoćnicima Bojanom Zobenicom i Alenom Jakšićem, dok je ulogu četvrtog suca preuzeo Francuz Romain Lissorgue.

IZBACILI ŽILINU Roko Šimić zabio u Ligi prvaka mladih, Salzburg u četvrtfinalu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zukizuki 16.03.2022.

    Tata Dario iz noine arke je ponosan!

  • nemam imeeeeee 16.03.2022.

    Nije mi jasno zasto taj decko nije u A reprezentaciji.

  • nabijemte 16.03.2022.

    Virujem da ce on jos dosta zabiti golova do svjetskog prvenstva, pa zasto mu se nebi dala prilika, ili da mu se dadne za ove dvi utakmice protiv Slovenije i Bugarske msm da bi bio bolji od trenutno napada u timu

Komentiraj...
Vidi sve komentare