To je to što me zanima!

Roma i Inter razočarali: Igrali bez golova, ali i bez Hrvata...

Subotnji derbi 26. kola Serie A između Rome i Intera prošao je bez golova na Olimpicu. Tin Jedvaj nije konkurirao za utakmicu, a Mateo Kovačić je bio na klupi
Vidi originalni članak

Nogometaši Rome i Intera nisu opravdali titulu derbija u subotnjem izdanju 26. kola Serie A odigravši samo 0-0. Remijem će jedino biti zadovoljan Juventus, koji bi sutrašnjom pobjedom nad Milanom mogao još više povećati prednost nad drugoplasiranom 'vučicom'.

Roma je na Olimpicu bila aktivnija, no jedini gol koji je zabila preko Destra poništen je zbog zaleđa. Pjanić je u 75. minuti mogao donijeti pobjedu, ali u izglednoj prilici Handanovič mu je zaustavio udarac.

Osim što nije bilo golova, nije bilo ni hrvatskih igrača u igri. Tin Jedvaj nije ni konkurirao za utakmicu, a Mateo Kovačić je bio na klupi svih 90 minuta.

Rimljani su stigli na 58 bodova te zaostaju za 'starom damom osam bodova, dok je Inter peti sa 41 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • samo pošteno_1 02.03.2014.

    i onda trener ili predsjednik intera izjavljuje kako mateo mora dokazati da je igrač za inter! to je kao kad bi učeniku na usmenom ispitu stavio flaster na usta!!

  • il_fenomeno_vero 02.03.2014.

    Generalno jako loša utakmica imao sam dojam kao da se jednima i drugima neda igrat. Očekivao sam više od oba sastava. Inter može više žaliti jer je bio konkretniji dok je Roma imala sreće što već u prvom poluvremenu nije ostala s igračem manje. Penal na Icardiju se vidio s tribina.

  • IvanMarić92 02.03.2014.

    E moj Mazzari u grooob češ me otjerat! -.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare