To je to što me zanima!

Roma je izbacila Juve iz Kupa; Real M. slavio golom Benzeme

Real M. je nastupio u popriličnom jakom sastavu s Ronaldom, Baleom, Modrićem... na terenu, a gol odluke zabio je Karim Benzema. Dogodilo se to u 25. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Rome pobjedom protiv Juventusa 1-0 na Olimpicu izborili su polufinale talijanskog Kupa.

Roma je bila puno bolja momčad u većem dijelu utakmice, a bolju igru okrunili su u 79. minuti kada je Strootman asistirao Gervinhu koji iz blizine zabija jedini gol na utakmici.

Rimljani su u završnici moglo zabiti i drugi gol, ali je Storari obranio njihove pokušaje.

Tin Jedvaj kod domaćina je cijelu utakmicu bio na klupi.

Real golom Benzeme pobijedio Espanyol

Nogometaši Reala su u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja pobijedili na stadionu Cornella-El Prat Espanyol s minimalnih 1-0.

Real je nastupio u popriličnom jakom sastavu s Ronaldom, Baleom, Modrićem... na terenu, a gol odluke zabio je Karim Benzema. Dogodilo se to u 25. minuti kada je s desne strane ubacio Arbeloa, Bale je ostao prekratak, ali zato je na mjestu bio Benzema koji je glavom zakucao loptu u mrežu domaćina.

Do kraja utakmice 'kraljevski klub' je imao nekoliko velikih prilika za povećanje vodstva, ali ih nisu iskoristili, pa će potvrdu prolaza u polufinale tražiti za tjedan dana kada je uzvrat na Santiago Bernabeuu.

Luka Modrić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta u momčadi Reala.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • radislav 22.01.2014.

    bice bolje polako ima se tu jos igrati

  • Charlie Sheen_1 22.01.2014.

    benzemu nakon one sebicnosti na klupu stavit odmah

  • glazbenik1 22.01.2014.

    stavi mlade nade uz CR-a, pa ces vidjeti Carlo da ce zabijati, a i CR ce zabijati vise, benzema i di"maria neka malo odmore i izgube sigurnost prve postave, mozda opet postanu vrhunski igraci

Komentiraj...
Vidi sve komentare