To je to što me zanima!

Roma podbada Malcoma: Sada u Rusiji pokazuj svoju veličinu

Rimljani nisu zaboravili prošlo ljeto, pa su odlučili malo podbosti Malcoma, možda mu se i narugati što je jednu od najjačih liga na svijetu zamijenio onom ruskom.
Vidi originalni članak

Iako je uglavnom sjedio na klupi, uglavnom bio nezapažen, što će posvjedočiti i statistika o tek 1067 minuta i tek četiri gola, Barcelona je uspjela na Malcomu zaraditi 40 milijuna eura. Uz još potencijalnih pet kroz bonuse. To je treći najveći izlazni transfer katalonskog diva nakon onog Neymarova i Figova.

Velike novce pristao mu je platiti Zenit koji će biti nova destinacija brazilskog ofenzivca koji je samo jednu sezonu proveo na Nou Campu na koji je stigao iz Bordeauxa za 41 milijuna eura.

Sarkazam se osjeti

Tog prošlog ljeta već je bilo sve dogovoreno da karijeru nastavi na Olimpicu, Roma je gotovo već dala tiskati dresove s njegovim imenom, da bi Talijanima sve pokvarila Barcelona.

Rimljani to nisu zaboravili, pa su odlučili malo podbosti Malcoma, možda mu se i narugati što je jednu od najjačih liga na svijetu zamijenio onom ruskom. 

- Iznimno smo ponosni što si bio s nama, Malcome. Sad idi i pokaži svu svoju veličinu u ruskoj ligi. Sretno ti u Zenitu.

Sarkazam se definitivno osjeti u ovim rečenicama, pitanje je kako će ga shvatiti Brazilac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mestar 03.08.2019.

    Bilo, kako bilo, ali ruska liga se ne moze mjerit s talijanskom, spanjolskom ni s jednom iz lige petice.

  • Space Burek 03.08.2019.

    Mislim da je Malcom uzeo barem duplo vecu placu nego sto je primao u Barci tako da ga boli neka stvar za podbadanja.

  • Gunersss_ 03.08.2019.

    ni prvi ni zadnji koji je otisao u barcu i propao! koliko su igraci upropastili a dosli su kao odlicni! ako nisi njihov pederitos neces ni igrat,puj jbt klub koji pola trofeja vidio ne bi da im nema Messija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare