To je to što me zanima!

Roma s igračem više jedva do boda, Verona uništila Udinese

Sassuolo je bio mnogo bolji suparnik u prvih 45 minuta, zatresao je mrežu gostiju u samom otvaranju, ali je gol Traorea poništen zbog navodnog igranja rukom
Vidi originalni članak

Sassuolo i Roma odigrali su odličnu utakmicu punu preokreta u 25. kolu talijanskog nogometnog prvenstva te na kraju podijelili bodove rezultatom 2-2 (0-1).

Sassuolo je bio mnogo bolji suparnik u prvih 45 minuta, zatresao je mrežu gostiju u samom otvaranju, ali je gol Traorea poništen zbog navodnog igranja rukom. Na samom kraju prvog poluvremena Roma je dobila kazneni udarac nakon što je lopta pogodila u ruku Chirichesa, a siguran izvođač bio je Abraham (45+1-11m).

Ipak, čim se krenulo u nastavak Sassuolo je zasluženo poravnao kada je Smalling (47-ag) nespretno reagirao na ubačaj Traorea, a loše je reagirao i vratar Rui Patricio. Sassuolo je i poveo preko Traorea (73), no u 78. minuti je ostao bez isključenog kapetana Ferrarija, a Roma je bod spasila pogotkom Cristantea (90+4) koji j bio najviši u skoku nakon kornera debelo u sudačkoj nadoknadi.
Sedma Roma sada ima 40 bodova, dva manje od gradskog rivala Lazija koji je šesti, dok je Sassuolo 12. sa 30 bodova.

Ranije u nedjelju Milan je minimalnom 1-0 (1-0) pobjedom protiv Sampdorije preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol na utakmici postigao je Rafael Leao u 8. minuti.

STIŽE MEĐU 'BILE' Talijani nisu očekivali odlazak Kalinića: Bio je to veliki obrat

Ante Rebić igrao je od 57. minute za Milan, koji sada ima 55 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Intera, a dva više od trećeg Napolija. Sampdoria je 16. sa 23 boda.

Do desete jubilarne pobjede došla je i Hellas Verona hrvatskog trenera Igora Tudora koja je slavila protiv Udinesea s 4-0. Depaoli i Barak bili su precizni u prvom dijelu, dok su u drugom poluvremenu mrežu zatresli Caprari i Tameze.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare