To je to što me zanima!

Roma s Menezom spremna za lov na talijanski naslov

Vodstvo AS Rome uspjelo je treneru Lucianu Spalettiju dovesti sve igrače koje je zatražio. S Baptistom, Riiseom i Menezom žele naslov prvaka
Vidi originalni članak

Dosadašnji napadač Monaca Jeremy Menez dogovorio je sve detalje prelaska u AS Romu, te će u četvrtak obaviti lječnički pregled i potpisati ugovor.
Transfer će biti vrijedan 12.5 milijuna eura, a trener Luciano Spaletti vidi ga kao idealnu zamjenu za Amantina Mancinija.
Talentirani 21-godišnji igrač u dvije sezone u Monacu postigao je 34 gola u 54 nastupa. To je treće veliko pojačanje Rome ove sezone, nakon Norvežanina Riisea i Brazilca Baptiste. Prema pisanju francuskih medija, Monaco će dobiveni novac iskoristiti za dovođenje Tiaga iz Juventusa i slobodnog igrača Recobe.

SPALETTI: S JULIOM I JERRYJEM SMO DOBILI KVALITETU VIŠE
Trener Rome Luciano Spaletti ne želi svojim igračima nametati pritisak, no jasno je da je ambicija Rome ove sezone osvajanje naslova prvaka Italije.
- Zadovoljan sam jer smo s Baptistom i Menezom dobili dodatnu kvalitetu u napadu, a uspjeli smo nadoknaditi igrače koji su otišli. Naravno da nam je glavni cilj sezone osvojiti naslov. Lani smo bili blizu, a nadam se da ćemo ove sezone otići korak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare