To je to što me zanima!

Roma u Firenzi, Sevilla je kod Villarreala, Napoli s Dinamom

Fiorentina protiv Rome traži što bolji rezultat za uzvrat osmine finala u Europskoj ligi. Sevilla dočekuje Villarreal, Everton Dinamo Kijev, a Napoli Dinamo iz Moskve
Vidi originalni članak

U preostale četiri utakmice osmine finala Europske lige imamo talijanski i španjolski derbi, englesko-ukrajinski i talijansko-ruski okršaj. Fiorentina i Roma bore se za četvrtfinale. "Viole" dočekuju Romu u prvoj utakmici od 21.05 sati.

Fiorentina je u prošloj utakmici protiv Rome slavila 2-0 na gostovanju u Rimu u sklopu talijanskog kupa. Romina posljednja pobjeda u Firenzi datira iz 2014., točnije 19. travanj kad su Rimljani slavili 1-0. 

Villarreal igra protiv Seville u španjolskom derbiju Europske lige. Dvoboj je to šeste momčadi lige (Villarreal) i pete momčadi Primere (Sevilla). U zadnjih pet utakmica ova dva kluba Villarreal je slavio jedanput, Sevilla dvaput uz dva remija.

Everton dočekuje Dinamo iz Kijeva, čiji su navijači u prošloj utakmici napravili kaos protiv francuskog Guingampa. Napoli dočekuje Dinamo iz Moskve. 

Tijek utakmica pratite na Goalu.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mestar 12.03.2015.

    EI, ime ovoga kupa bi trebalo promjenit u "Kup siromasnih!" Ni jedan malobogatiji klub iz lige petice nece ni da igra u tom natjecanju!

  • Landin 12.03.2015.

    samo neznam zasto hrt prenosi everton = dinamo ...

  • wild bill 12.03.2015.

    Meni se čini da je ove godine liga uefa izuzetno kvalitetna, igra se lijep nogomet, svima sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare