To je to što me zanima!

Roman u napadu: Berbatov je pravi arogantni snob

Uoči finala Carling Cupa između Tottenhama i Manchester Uniteda Pavljučenko verbalno je napao suparničkog igrača Dimitra Berbatova
Vidi originalni članak

Pavljučenko je, naime, optužio Bernatova da je “arogantan snob” i da ukoliko se jednog dana odluči vratiti na White Hart Lane, gdje je prije transfera u United proveo dvije godine, ne bi bio dobrodošao za razliku od Robbie Keanea.
- Kada se Robbie Keane vratio u klub bilo je kao da nikad nije ni otišao. On je očito igrač od povjerenja i autoriteta i to je jako dobra stvar za našu momčad. Koliko ja shvaćam, on je oduvijek bio omiljen među navijačima – rekao je Pavljučenko za Daily Mail.
- Da se Berbatov vrati, bio bi dočekan posve drugačije. Čuo sam priče da je on arogantan snob koji je nakon treninga znao baciti svoje prljave kopačke čovjeku zaduženom za brigu o opremi i reći mu: “Očisti mi ih!” Takve osobe nitko ne voli, ali danas ipak igra u Manchester Unitedu.
Pavljučenko ne skriva želju da bi i on jednog dana volio obući dres “crvenih vragova”.
- Lagao bih kad bih rekao da ne sanjam o tome. Otkako sam došao u Englesku shvatio sam da je Premier liga najbolja na svijetu, a Manchester United njena je vodeća momčad. Ruski je napadač od svog dolaska u Spurse prošlog ljeta zabio 12 golova u svim natjecanjima i želi zatresti i Unitedovu mrežu.
- Jako želim zabiti protiv Uniteda u finalu. Prvo, jer se igra finale i u nogometu se sve svodi na titule. Zasad sam osvojio jedan ruski Kup sa Spartakom i želim ponovo osjetiti tu draž osvajanja nekog trofeja. Drugo, jer je naslov ulaz u Kup UEFA. Treće, jer nam je to prilika za osvetu Unitedu radi poraza u FA Cupu. I konačno četvrto, jer bi nam podiglo samopouzdanje uoči nastavka prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 28.02.2009.

    svi igrači manchestera su takvi

  • maćuhica 28.02.2009.

    Tak i izgleda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare