To je to što me zanima!

Romario igrao za Americu i ostvario san svoga oca

Legendarni brazilski napadač umirovio se prošle godine, ali vratio se kako bi zaigrao za klub za koji je navijao njegov pokojni otac. I proslavio naslov
Vidi originalni članak

Igrao je za Vasco da Gamu, Flamengo i Fluminense u Brazilu, za Barcelonu, Valenciju i PSV u Europi, ali Romario (43) jedan sam nikada nije ostvario. Ne svoj, već svoga pokojnoga oca.
- Tata je uvijek bio navijač Americe, sanjao je da mu sin zaigra za omiljeni klub - rekao je Romario, koji se od nogometa oprostio prošle godine. Preuzeo je funkciju sportskog direktora Americe iz Rio de Janeira i došao u poziciju da ostvari san pokojnoga oca. I napravio je to u 22 minute prije kraja utakmice kojom je America došla do naslova najboljeg u državi Rio de Janeiro. Nije zabio, ali sudjelovao je u pobjedi 2-0 protiv Artsula.
- Igrao sam za puno klubova, nosio sam i dres Brazila, najvažniji dres u svijetu nogometa, ali ovaj se nastup za Americu u emotivnom smislu razlikuje od svakog tijekom karijere - rekao je Romario prije utakmice. Trener je sportskog direktora uveo u igru i - svi sretni. Jedino bi Romario vjerojatno volio da je zabio poneki gol, iako ih je u životu zabio preko tisuću. Barem on tako kaže, mnogi mu još uvijek ne vjeruju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 26.11.2009.

    Romario je kao LEGENDA usao u LEGENDE SVAKA MU CAST

  • boys 26.11.2009.

    kakva legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare