To je to što me zanima!

Romario zamolio predsjednicu Brazila da smijeni izbornika...

Legendarni napadač Romario pozvao je predsjednicu Brazila Dilmu Rousseffu da sve učini kako bi izbornik Mano Menezes napustio klupu reprezentacije 'selecaa'
Vidi originalni članak

Romario je kampanju protiv Menezesa započeo nakon poraza brazilske reprezentacije u finalu olimpijskog turnira od Meksika (1-2), a svoje je kritike pojačao nakon minimalne pobjede 'selecaa' nad Argentinom u srijedu navečer.

- Još jedna katastrofalna predstava Brazila. Ako nastavimo igrati ovako nećemo proći skupinu na Svjetskom prvenstvu. Predsjednice, hoćete li učiniti što po tom pitanju? Koliko dugo ćemo sebe sramotiti? - zapitao se Romario.

Legendarni napadač posebno je kritizirao odluku Menezesa da najboljeg brazilskog strijelca u Londonu Leandra Damiaa drži na klupi sve do 68. minute.

Menezes može biti miran jer mu je predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Jose Maria Marin prošli mjesec dao punu podršku i odbacio bilo kakvu mogućnost smjene trenera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vitalijklicko 23.10.2012.

    Tko je prestavnik roma u brazilu Romario

  • 2sm3tj65 23.10.2012.

    Guardiola treba doći kao trener Brazila.

  • ping-pong 23.10.2012.

    S obzirom kakve igrače ima Brazil, trener je kriv na lošim rezultatima. A Romario sve što je bio, bio je dobar igrač. Kao osoba je podao i sebičan, na SP u Americi (1994) bunio se jer su ubacili Ronalda u igru, da nije bilo Bebeta i ekipe Ronaldo bi stalno bio šikaniran! Bio je dobar igrač, ali kao čovjek 0 .

Komentiraj...
Vidi sve komentare