To je to što me zanima!

Ronalda operirali, slijedi oporavak od deset mjeseci

Brazilskog napadača u Parizu je operirao Gerard Sailant, isti liječnik koji je predvodio tim kad je Ronaldo operirao desno koljeno 2000. godine
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Ronaldo i igrač Milana operirao je u Parizu lijevo koljeno, a operacija je, po izvještaju liječničkog konzilija, prošla bez ikakvih problema...
Gerard Saillant, isti liječnik koji je predvodio tim i kad je Ronaldo operirao desno koljeno 2000. godine, obratio se javnosti nakon obavljene operacije.
- Dva sata je trajao zahvat i nije bilo nikakvih problema. Čak mogu govoriti o rutini, jer smo identičnu operaciju na Ronaldu, samo na drugom koljenu, obavili već jedanput.
Na upit kolike su šanse da Ronaldo ponovno zaigra nogomet Saillant je ostao tih.
- To ovisi isključivo o njemu.
Daljnja procedura je ostanak u bolnici dva tjedna, te rehabilitacija u trajanju od deset mjeseci. Inače, talijanski mediji, koji su kontaktirali mnoge priznate kirurge i liječnike, nisu pozitivno obojeni kad je u pitanju povratak Ronalda na teren.
Najčešće se spominje kako je Ronaldo danas osam godina stariji nego li prvi put kad je obavljao operaciju i kako će upravo godine biti najveći problem - imat će 32 kad se pokuša vratiti nogometu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ap19go 15.02.2008.

    teško... kakav pele i maradona.. ronnie je najbolji od najboljih.. najdominantniji igrač koji je ikada harao terenima (u svojim najboljim danima u barci i interu).. od njega sam vidio stvari koje nikada vjerojatno više neću vidjeti.. ostalo su samo kopije..i naravno da će se vratiti.. stvarno, koljena su mu ahilova peta..

  • marko00 15.02.2008.

    mislim da su to gluposti i nagađanja, stariji 8 godina, šta to znači, da mu organizam radi sporije, pa nema 70 godina, čovjek ima 31 godinu u punom jeku života, a tu se priča koda je starac. vidjet ćemo mi njega iduće godine na svjetskom ipak je on poslije pelea i maradone najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare