To je to što me zanima!

'Ronalda su zvali ET kad je bio dječak, nije bio s ovoga svijeta'

Sjećam se da je ostajao na treninzima ili u dvorani kako bi bio još bolji. Jedna od njegovih najvećih kvaliteta je u glavi, njegovo samopouzdanje, kaže Aurelio Pereira
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je u ponedjeljak u Lisabonu dobio jedno od najvećih odlikovanja u zemlji - Red princa Henrika. Ceremoniju nije propustio ni Aurelio Pereira, skaut Sportinga koji je otkrio Ronalda.

- Kad je imao 14 godina, suigrači su ga zvali ET jer nije bio s ovoga svijeta. Bio je fantastičan u igri s obje noge, a nevjerojatne fizičke sposobnosti i samopouzdanje inspirirali su igrače da mu dodaju loptu - rekao je Pereira, piše španjolska Marca.

Bilo je jasno da je pred Ronaldom velika karijera.

- Mnogi nemaju tu predanost kakvu Ronaldo pokazuje. Sjećam se da je ostajao na treninzima ili u dvorani kako bi bio još bolji. Jedna od njegovih najvećih kvaliteta je u glavi, njegovo samopouzdanje. Vrlo je brzo postao zreo - kazao je Pereira i dodao:

- Njegova majka igrala je jednu od glavnih uloga u Ronaldovoj karijeri. Uvijek ga je podržavala u njegovom snu da postane profesionalni nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zosorli 22.01.2014.

    apsolutno pokupio zlatnu loptu i nekuzim kada neko kaze da njie vrh vrhova

  • SWEET CHILD 21.01.2014.

    Zvali su ga ET, a sad bi ga kao trebalo zvati drugačije..!

  • muni seferendi 21.01.2014.

    benzema je 10 puta bolji nogometaš od ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare