To je to što me zanima!

Ronaldinho dobiva 32 milijuna eura za transfer u LA Galaxy?

Traže ga i Flamengo i LA Galaxy, ali Ronaldinho nema namjeru napustiti Milan. Barem ne u siječnju. Predsjednik kluba Silvio Berlusconi mu beskrajno vjeruje...
Vidi originalni članak

Nakon Davida Beckhama, koji je 2007. potpisao za Galaxy, za nogometni klub iz Los Angelesa mogla bi zaigrati još jedna nekadašnja superzvijezda. Brazilcu Ronaldinhu Galaxy je spreman ponuditi četverogodišnji ugovor vrijedan 32 milijuna eura, piše talijanska La Gazzetta dello Sport.

Iako je Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, za koji Brazilac igra od 2008. godine, prošlog ljeta izjavio da će Brazilac ostati na San Siru do kraja karijere, želja Amerikanaca mogla bi ga natjerati da ga pusti. Ronaldinha ugovor s Milanom veže do kraja ove sezone, a Gazzetta tvrdi da mu talijanski gigant ne može ponuditi toliki novac. Zato bi ga, bude li Galaxy spreman platiti i još nešto odštete, Milan mogao pustiti da ode već u siječanjskom prijelaznom roku.

 Ronaldinho: Ostajem u Milanu!

Unatoč 'nemoralnoj' ponudi, Ronaldinho ipak nema nikakve namjere napustiti 'rossonere'. 

- Sigurno nikamo ne idem u siječnju, zadovoljan sam ovdje - jasno je naznačio Ronaldinho.

Berlusconi ga ne želi pustiti i voljan je učiniti sve da ga zadrži u klubu. 

- Predsjednik kluba vjeruje u mene. Vidjet ćemo što donosi budućnost, moja je želja povratak u brazilsku reprezentaciju - kaže Ronaldinho.

Kakin mogući povratak u klub također je prokomentirao.

- On je ispisao klupsku povijest. Odluči li se vratiti bit će dobrodošao. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare