To je to što me zanima!

Ronaldinho: Gol poklanjam navijačima i predsjedniku

Ronaldinho, koji je svojim pogotkom odlučio gradski derbi između Milana i Intera, izjavio je da se u Milanu osjeća dobro kao kod kuće
Vidi originalni članak

Fantastičnim pogotkom glavom nakon centaršuta sunarodnjaka Kake u 36. minuti, Ronaldinho je Milanu donio sva tri boda u gradskom derbiju 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva, u kojem je Milan slavio s 1-0. ''Rossoneri'' su, tako, nakon početna dva poraza u prvenstvu ostvarili i treću uzastopnu pobjedu. Ronaldinho je prvijenac u Milanovu dresu posvetio navijačima i predsjedniku kluba Silviju Berlusconiju:
- Ovo je sjajan osjećaj, nadao sam se da ću zabiti gol! Fantastično se osjećam u Milanu, kao kod kuće. Zapravo, svaki dan sve bolje i bolje. U našoj momčadi svi igraju s velikim veseljem, u tome i jest poanta Milana. Sretan sam što sam svojim pogotkom razveselio suigrače, navijače i svakoga u klubu. Gol posvećujem navijačima i predsjedniku Berlusconiju, dan uoči njegova rođendana - rekao je Ronaldinho. Berlusconiju se, dakako, takav dar itekako dopao:
- Ronaldinho je zabio fantastičan pogodak, u svom stilu. Rekao je da je taj gol darovao meni za rođendan, kao i cijela momčad. Moram reći da sam jako zadovoljan takvim poklonom! Naša je momčad pokazala svoju snagu, odlučnost i borbenost u kombinaciji s visokom tehnikom. Sve to donijelo nam je odličan rezultat - zaključio je Berlusconi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 29.09.2008.

    A šta će meni poklonit za rođendan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare