To je to što me zanima!

Ronaldinho je dužan k'o Grčka, spas od kraha potražio u Srbiji

Ronaldinho na računu ima manje od šest eura i vjerojatno je to razlog zbog kojeg se legendarni Brazilac bacio u posao s poznatom srpskom kladionicom. U srijedu navečer je sletio u Beograd
Vidi originalni članak

Nakon što se pročulo kako je legendarni Ronaldinho pred bankrotom te kako na računu ima manje od šest eura, nevjerojatni Brazilac uputio se, ni manje ni više, nego u - Srbiju!

'DOŠLA MACA NA VRATANCA' Ronaldinho pred bankrotom! Ima još šest eura na računu...

Tamo je bivši Barcelonin napadač odlučio potražiti spas od bankrota, a sinoć se nalazio u Beogradu, a na aerodromu osim fotografiranja s obožavateljima i nije otkrio previše informacija.

Točnije, nijednu.

Međutim, srpski mediji pišu kako je razlog njegovog dolaska suradnja sa srpskom kladionicom Mozzart, s kojom će Ronaldinho napraviti promotivne materijale.

Možda tu nakupi barem dio za otplatu višemilijunskog duga Brazilu...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 09.11.2018.

    Jao novinar,pa ti vjeruješ u leteće svinje

  • Gademz_1 08.11.2018.

    Takvi ljudi jednostavno ne mogu propasti sve da hoce. Kome god da se obrati pruzit ce mu najbolji hotel svijeta, najbolje zene i bilo sta drugo samo da se potpise ili uslika za neki proizvod ili neki drugi k

  • rođo101 08.11.2018.

    kako vi znate koliko on ima na računu? šta ako je došao u beograda kao i većina hrvatskih selebritija što ide radi provoda na splavama?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare