To je to što me zanima!

'Ronaldinho nije htio trenirati, to je ubijalo u pojam trenera...'

Trenera (Luis Fernandez) je iritiralo Ronaldinhovo ponašanje. Ne samo da nije pokazivao poštovanje prema treneru, nego i prema suigračima, rekao je Ronaldinhov suigrač iz PSG-a Jerome Leroy
Vidi originalni članak

Mnogi bi pomislili da je Ronaldinhova karijera bila briljantna. No bivše kolege nekadašnjeg nogometaša PSG-a, Barcelone i Milana ne slažu se s takvom tezom. Reći će dobra, ali da je mogao puno, puno više.

Jedan takav je i Jerome Leroy, koji je proveo godinu dana s Ronaldinhom u PSG-u, prije nego što je Brazilac otišao u Barcelonu gdje je osvojio dvije La Lige i jednu Ligu prvaka.

- Bili su neki igrači koji baš i nisu voljeli treninge. Ronaldinho naprimjer. Nije trenirao cijeli tjedan i onda bi došao u petak da bi igrao u subotu - Leroy je rekao za Le Vestiaire.

- No to ne može trajati vječno, kao što smo imali prilike vidjeti. Njegova karijera nije bila preduga, a imao je sreće i što je otišao iz Barcelone prije nego što je Lionel Messi eksplodirao na sceni.

Ronaldinho je u PSG-u u nekim trenucima grijao klupu. S razlogom.

- Trenera (Luis Fernandez) je iritiralo Ronaldinhovo ponašanje. Ne samo da nije pokazivao poštovanje prema treneru, nego i prema suigračima. Tada je bio zaista mlad i vjerujem da ga je Fernandez držao na klupi da bi sazrio.

Provevši pet godina u Barceloni, Ronaldinho je prešao u Milan prije nego što se vratio u brazilsku ligu u dobi od samo 31 godine. Bivši napadač Barcelone Christophe Dugarry očekivao je više od njega.

- Ronaldinho nije imao karijeru kakvu smo mislili da će imati - rekao je bivši napadač za SFR Sport.

- S talentom koji je imao mogao je učiniti puno više. Ali ako ne treniraš, ne možeš ni biti učinkovit na utakmicama.

Ronaldinho je otišao u mirovinu, a trenutno radi kao ambasador Barcelone u svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • el_dorado726 22.09.2016.

    Pa ko da je on trebao trenirat nije opce bilo potrebe,mesi ronaldo taj ibrakadabra i ti lesevi su njegova sjena,i dan danas da hoće bio bi klasa za sve njih 😉

  • GuŠP09 21.09.2016.

    Pustite vi Ronaldinha na miru !!! Čovjek je osvojio sve što je mogao. Lik je ljudina, humanitarac i ne traži puno od života...samo dvije, tri miss bum bum i gajbu, dvije pive ...S razlogom najbolji i najveći nogometaš na svijetu svih vremena. Pobijedi - smije se Izgubi - smije se Zabije gol - smije se Dobije crveni - smije se Svi pričaju kako smo sretni što živimo u eri Ronalda (šminkera) i Messia, a ustvari je to era Ronaldinha. Čovjeku je Ronaldo (pravi) bio idol i smatrao ga je najboljim igračem na svijetu, a danas se "najbolji" prepucavaju i glume nedodirljive... Pele, kojeg smatraju najevecim svih vremena, stalno kritizira druge (Messia, Maradonu, Neymara..) i samo govori o svojim uspjesima kako to nitko nikada neće postići, e upravo zato nije velik, isto kao i Maradona... Najvažnije je biti čovjek, a Ronaldinho je to pokazao X puta!!! Rnaldinho je BOG nogometa i možemo biti sretni što smo mogli gledati ćarolije koje je izvodio s takvom lakocom da nitko nikada to neće ni približno izvesti... Ali onda će se naći jedan šminker i reći Ja sam bolji, ja imam 3 zlatne lopte, a on samo jednu ..

  • nokia010 21.09.2016.

    Steta sto Ronaldinjo nije bio vise zainteresovan za fudbal a mane za provod. Ovakav igrac nece biti u narednih 100 godina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare