To je to što me zanima!

Ronaldinho: Ovaj Milan je najjača momčad na svijetu

Ronaldinho je ovo ljeto iz Barcelone nakon prosječnih igara stigao u Milan, gdje je u nekoliko navrata pokazao da nije zaboravio igrati nogomet
Vidi originalni članak

S Milanom želim osvojiti baš sve što se da osvojiti. Jednako kao što sam učinio s Barcelonom. Siguran sam da imamo najjaču momčad na svijetu i da možemo osvojiti sve trofeje za koje se borimo. Sljedećih nekoliko godina u Milanu će mi pružiti jednako zadovoljstvo kao kad sam igrao u Barceloni. Već se sada osjećam odlično pa iako ne poznam grad, osjećam se kao kod kuće. Izvrsno su me primili i ljudi me jako poštuju. Dolazak u Milan bila je prava odluka - rekao je Ronaldinho.
U prilog njegovim riječima ide i podatak da je Milan od nedjelje, i pobjede nad Napolijem, zasjeo na vrh jake talijanske lige. Prema talijanskom Tuttosportu brazilsku koloniju u Milanu mogao bi iz gradskog rivala pojačati i Adriano, kojeg je Mourinho suspendirao zbog nediscipline. Tuttosport navodi da Adriano želi igrati i da bi u slučaju daljnjeg Mourinhovog ignoriranja bio voljan preći u redove gradskog rivala Milana. Ako se zna da mu je Ronaldinho jedan od najboljih prijatelja takav scenarij ne čini se nemogučim, no još je svakako prerano za nagađanje hoće li se to uistinu i dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cedo 04.11.2008.

    da se igra LP za osobe starije od 30 godina sigurno bi osvojili

  • YodaZoda1 04.11.2008.

    I šta onda ak su osvojili, i Real je i Man Utd i Barca a bogme će sad i Chelsea. I svi oni igraju i dalje atraktivan i zanimljiv nogomet. A šta Milan?? To su dedeki. Nemogu više ni trčati. Imaju oni dva- tri igrača dobra, ali ostalo je jadno. Šta onda ak su si doveli Ronaldinha. I Barca ga je imala pa su osvojili samo jednu LP i dva domaća prvenstva. Sad su oni odmah najboolji, vaše je mjesto na sredini tablice, ne na vrhu, a pri vrhu su samo što je talijanska liga jako slaba(osim Juvea, Intera i Rome, a NEKADA i milan).

  • user_29435 04.11.2008.

    šta se sramoti nekoliko godina,pa jesu li prošle godine osvojili ligu prvaka,kakve gluposti pričaš,iduća liga prvaka je milanova,mora i milan dati dd i drugi malo nešto osvoje,FORZA MILAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare