To je to što me zanima!

Ronaldinho postaje suigrač Vedrana Ćorluke u Cityju?

Manchester City, u kojem igra i hrvatski branič Vedran Ćorluka, ozbiljno je zainteresiran za dovođenje nekad najboljeg svjetskog igrača
Vidi originalni članak

Vlasnik Manchester Cityja Thaksin Shinawatra ozbiljno razmišlja o dovođenju Brazilca Ronaldinha iz španjolske Barcelone. O Ronaldinhovu odlasku s Nou Campa puno se pisalo proteklih mjeseci, selilo ga se na Stamford Bridge i San Siro, ali je Barcelona tražila veliku odštetu. A Ronnie je protekle sezone više bio na klupi nego što je igrao, propuštao je treninge, a noći gubio na izlaske.
Sve je to rezultiralo zahlađenjem odnosa s Barcelonom, pa je sad vjerojatno doista došlo vrijeme za razlaz.
Bivši tajlandski premijer misli da Brazilčevo dovođenje ne bi bilo prevelik rizik za njegov klub.
- Sponzori će pomoći u transferu. On je zvijezda, 28 mu je godina i može još mnogo toga ponuditi - rekao je Shinawatra i dodao:
- Pričao sam s njegovim bratom Robertom de Assisom, koji mi je rekao da Ronaldinho traži novi izazov. Želi se vratiti u dane kad je bio na vrhu i nadam se da ćemo ga uspjeti dovesti.
Inače, City je napustio menadžer Sven Goran Eriksson, a na klupi ga je naslijedio dosadašnji trener Blackburn Roversa Mark Hughes. Boje engleskoga kluba brani i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, koji iza sebe ima odličnu sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 05.06.2008.

    smatram da je to ipak preslab klub za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare