To je to što me zanima!

Ronaldinho pozitivan na koronu

Nalazim se u samoizolaciji u Belo Horizonteu od jučer, došao sam ovdje kako bih sudjelovao na jednom događanju, ali od toga neće biti ništa. Dobro sam, nemam simptome, potvrdio je Brazilac
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih nogometaša svih vremena Ronaldinho pozitivan je na korona virus, objavio je američki Fox Sports.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldinho bio u zatvoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozitivan nalaz potvrdio je i sam Brazilac.

- Nalazim se u samoizolaciji u Belo Horizonteu od jučer, došao sam ovdje kako bih sudjelovao na jednom događanju, ali od toga neće biti ništa. Dobro sam, nemam simptome i nadam se da ćemo se uskoro opet družiti. Šaljem vam zagrljaj - objavio je na Insta Storyju.

Dok je bio u naponu snage malo koji obrambeni ga je mogao zaustaviti. S njegovim umirovljenjem nestalo je i one drske čarolije driblinga u nogometu. Svojim potezima oduševljavao je svijet i mnogi mladi dečki i cure su na nogometnim igralištima bili baš on.

No, svojim životom izvan terena nije mogao biti uzor. Dječak iz siromašnog dijela Porto Alegrea osvojio je svijet pa ga je ponijelo kao i mnoge druge. Možda je zato i trajao puno kraće nego što je ustvari trebao.

Ova godina je za Ronaldinha bila posebno turbulentna. Početkom godine završio je u paragvajskom zatvoru nakon što je u zemlju ušao s krivotvorenim putovnicama, a sada se uspio zaraziti korona virusom.

A nakon što odradi samoizolaciju i ozdravi... Tek slijedi vidjeti kakva nova dogodovština će ga zateći.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pijun 26.10.2020.

    Nije vrag da će na respirator on je više za na bijelu crtu da ga stave.

  • 25.10.2020.

    Iznenada ? Naprasno ? Odjednom ? Neočekivano ? Iz zasjede ?

  • DiSiBioKadMeneNijeBilo 25.10.2020.

    daj boze da prezivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare