To je to što me zanima!

Ronaldinho prijeti odlaskom iz Flamenga: Kasni mu plaća

Ronaldinhu je izgleda dozlogrdilo u Brazilu. Usprkos uvjerljivim nastupima i brojnim golovima u Flamengu klub mu nije isplatio četiri plaće i igrač razmišlja odlasku
Vidi originalni članak

Čini se da Ronaldinhu u Flamengu ne cvatu ruže.Iako svako malo nikne video s nekom njegovom majstorijom ( nogometnom ) izgleda da u klubu ne cijene previše njegov talent. Naime, nekadašnji igrač Barcelone i Milana već četiri mjeseca nije primio plaću.

Iako mu nakon bogate karijere vjerojatno de nedostaje milijuna Ronaldinha čekanje zaostalih plaća prilično živcira i ozbiljno razmišlja o odlasku iz Brazila.

- Ronaldinho nije dobio plaću već četiri mjeseca, a još uvijek je na terenu, trudi se i daje sve za momčad. Mi strpljivo čekamo, ali svako strpljenje ima svojih granica. Polako nam već ponestaje živaca što se cjelokupne situacije tiče – rekao je njegov menadžer Roberto de Assis za brazilsku Marcu.

Možda je 'silnom negodovanju' zbog kašnjenja isplata potpomogla i vijest da mi Ronaldinho mogao već na zimu preseliti u Grčku. Plaće koje nisu sjele na račun igrača mogle bi biti izgovor da raskine s Flamengom i zaigra u grčkom prvenstvu, no njegov menadžer nije htio komentirati odlazak napadača.

- To su sve nagađanja, pompa, bla bla bla... Nitko ništa ne znam. On je još uvijek pod ugovorom u Flamengu i to je sve što vam mogu reći – zaključio je Assis.

Ronaldinhu nogometnih vještina ne nedostaje, no kada mu već one ne donose zaradu, mogao si se baciti na filmsku industriju, i to onu za odrasle. Možda više kruha ( i igara ) za proslavljenog nogometaša ima u drugoj branši, a dokaz tome je i filmić ( očito iz privatne arhive ), koji je preplavio internet u kojem definitivno to izražaja ne dolaze njegove nogometne sposobnosti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Celtic-1888-Glasgow 26.11.2011.

    aj u celtic.. zajebavao bi se u SPL-u

  • Superteška 26.11.2011.

    Javier Zanetti je najveći igrač svih vremena.

  • robac19 26.11.2011.

    mamiću uleti sad možeš ti to........

Komentiraj...
Vidi sve komentare