To je to što me zanima!

Ronaldinho sve bliže prelasku iz Milana Becksu u LA Galaxy

Brazilac ove sezone u dresu Milana ne igra kao što to od njega očekuju navijači i čelnici kluba pa, čini se, sve glasnije razmišlja o odlasku u LA Galaxy
Vidi originalni članak

Ne može se reći da ove sezone 30-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho uživa u uspješnim nastupima i dobrim igrama u dresu Milana...

Nekoliko ostanaka na klupi za pričuve je primio teško k srcu, pa je imao potrebe i komentirati igru Milana za koju nije imao lijepe riječi. Kasnije je sve demantirao, ali je ostala činjenica da njegovo vrijeme u Milanu prolazi, te da je lako moguće da će uskoro napustiti San Siro.

Los Angeles Galaxy očigledno njuši svoju priliku, te su sve žešći u stiskanju Milana, ali i Ronaldinhovog tima, u želji da dovedu nekada najboljeg svjetskog nogometaša u svoje redove.

Los Angeles i Milan su usko poslovali u zadnje vrijeme i to kada je u pitanju David Beckham. U dva je navrata tako engleski nogometaš odlazio na posudbeno razdoblje u Milan.

La Gazzetta dello Sport navodi da se Roberto de Assis, igračev brat i agent, ovih dana sastao s direktorima američkog kluba, te pregovarao o transferu.

U javnost je iscurilo da Galaxy ima namjeru potpisati četverogodišnji ugovor, a po sezoni bi Ronaldinho dobivao do sedam milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • quza93 10.11.2010.

    dobra dobra hehh........

  • Prince Vegeta 10.11.2010.

    pa nije Ronaldinho kriv kaj ne igra, neg ovaj trener.. Ronaldinho i dalje igra uvjerljivo najbolje od svih milanovih igrača.. neg ode Ronaldinho, milan se onda seli u drugu ligu.. 'ko će onda davat "lopte s očima" patu i ibrahimoviću.. ambrosini???

  • Skrle_1 10.11.2010.

    premlad je Ronaldinho za Milan, bolje mu je da ode negdje gdje ima više nade da se razvija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare