To je to što me zanima!

Ronaldinho tehniciranjem oduševio navijače Flamenga

Oko trening-kampa Londrine se skupilo nekoliko tisuća navijača Flamenga, te su skandiranjem pratili svaki doticaj Ronaldinha s loptom
Vidi originalni članak

Dolazak Ronaldinha u Flamengo izazvao je pravu euforiju među navijačima. Njih čak 20.000 tisuća dočekalo ga je kao kralja, a i par dana nakon dolaska oduševljenje ne jenjava.

Na prvom treningu Dinho se zaigrao s loptom te pokazao okupljenima da je još onaj stari. Tehniciranjem i fintama nagovjestio je festival nogometa koji navijači Flamenga, ali i ljubitelji iz Brazila mogu očekivati od bivšeg igrača PSG-a, Barcelone i Milana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vlaka 16.01.2011.

    Zasto je Baca glupa kad je posta pijanac i odija po nocinm klubovima i nedolazija na treninge, sta ce in takav igrac.Sada su bez njega najbolji na svitu, a on da je velik igrac kako mu je reka Pele nebi trazija noliku lovu nego bi igra besplatno kako bi to reka u prenesenom znaecenju za neku malu svotu a ne trazija placu ka da igra u Milanu, Realu ili nekom drugom velikanu.Samo njemu nije do igre jer je osvojija i postiga sve sta ce moze u nogometu i sad se zasitija i razbacuje se parama.Brazil ga je stvorija a on trazi placu od sotinetisuca eura.To da zna i da je bija ako i ne najbolji tehnicar svih vremena a i jos danas pokazuje da je najbolji to stoji al daleko on je je on onog Ronaldinha od prije 5-6 godina.

  • pacijent 16.01.2011.

    za mene jedan od naj boljih igraca svih vremena sam da ga disciplina nije zeznula kao i naseg u ono vrijeme sukera kad je bijo u Realu !!!

  • govancek 15.01.2011.

    cuj barca bila glupa kad ga je prodala... barca nije osvojila nista u zadnje njegove 2 godine... kad su ga prodali osvojili 6 titula u jednoj sezoni ;) to sto on izvodi na treningu neke carolije to vise na terenu ne prolazi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare