To je to što me zanima!

Ronaldinho uoči derbija s Interom divlje tulumario

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corriere della Sere, Ronaldinho je tri dana uoči derbija protiv Intera tulumario zajedno sa svojim prijateljima...
Vidi originalni članak

Milanom kruže glasine da je brazilski nogometni as slavio svoj povratak u dobru formu u posljednje vrijeme tri uzastopna dana uoči derbija s Interom 24. siječnja.
"Dinho" je, prema Corriere della Seri, proveo tri dana uoči derbija u jednom luksuznom hotelu u Milanu. Ondje je navodno organizirao zabavu, a za sebe i prijatelje rezervirao je apartmane vrijedne 1000 eura po noći. Ukupno je potrošio oko 75.000 eura prije nego li se priključio ostatku Milanove momčadi u Milanellu u subotu, dan uoči derbija. Ishod dugotrajne zabave su bili Ronaldinhovi loše odrađeni treninzi, kao i loša igra na samoj utakmici i konačna pobjeda "nerazzurra" 2-0 unatoč igraču manje. U sudačkoj nadoknadi "Dinho" je propustio realizirati i penal i tako dodatno podgrijao ovakve navode. Zasad sam igrač, kao niti njegov klub Milan, nisu službeno reagirali na ovakve napise.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • srkinho 02.02.2010.

    nenode,zabio je 5 u dvije utakmice

  • nenode23 02.02.2010.

    Čovjek zabi gol u dve utakmice i odma je u formi???

  • torca1950 02.02.2010.

    da sigurno je fulao penal zato jer se napio 3 dana prije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare