To je to što me zanima!

Ronaldinhov dream team: Ono što Messi radi je nemoguće...

Ronalda sam stavio u najboljih 11 jer mi je idol. A ja sam došao do tog stupnja da sa svojim idolom igram i osvajam svjetsko prvenstvo, objasnio je Ronaldinho...
Vidi originalni članak

Ronaldinho je svojedobno bio najbolji na svijetu. Jedan od rijetkih kojem je u dresu Barcelone zbog majstorija aplaudirao i Santiago Bernabeu. Brazilac je izabrao najboljih 11 Lige prvaka. U svoj 'dream team' ubacio je Lionela Messija, Thierryja Henryja, Kaku, Johna Terryja, Makelelea... Na gol je stavio Gianluigija Buffona. 

- Bilo je puno dobrih golmana u moje vrijeme. Ali Buffon je na vrhu. On je konstanta. Mnogi golmani imali su pad forme u karijeri, ali Buffon ne - rekao je Ronaldino.

U obrani se odlučio za dobrog starog Cafua na desnom beku, stoperi su John Terry i Paolo Maldini, a lijevo je Roberto Carlos. Vezni red čine Claude Makelele, Frank Lampard i Kaka. Brazilac je u napad stavio Messija, Henryja i sunarodnjaka Ronalda.

- Sve sam osvojio i nemoguće je reći da za nečime žalim. Ali postoji jedna stvar. Da sam barem u Barceloni igrao dulje s Lionelom Messijem. Nema riječi koje bi opisale to što taj čovjek radi. To je magija - rekao je Ronaldinho i dodao:

- Ronalda sam stavio u najboljih 11 jer mi je idol. A ja sam došao do tog stupnja da sa svojim idolom igram i osvajam svjetsko prvenstvo. Ne postoji kompletniji napadač.

Ronaldinhovih 'dream team' Lige prvaka:

                                                 Buffon

                               Cafu  Maldini   Terry  Carlos

                                   Kaka  Makelele Lampard

                                     Messi Ronaldo Henry

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Stručni komentator 06.03.2015.

    Roki R9 najbolji ikad, potvrdio Ronaldinho!

  • delboy44 06.03.2015.

    hahahah...dobar mu dream team....ti brazilci nikad nece oprostit 7-1. tolko o njegovoj realnosti.

  • R3nchi 06.03.2015.

    po meni niko mu nije i nece bit do koljena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare