To je to što me zanima!

Ronaldinhova desetka rezervirana je za Benzemu

Nakon što proda Ronaldinha Milanu, Barcelona će krenuti u lov na desetku Lyona, talentiranog 19-godišnjeg napadača Karima Benzemu
Vidi originalni članak

Čelnici Katalonskog kluba najozbiljnije su zagrizli za talentiranog Francuza, a o interesu svjedoči i prisutnost prvog operativca kluba Txikija Begiristaina na utakmici polufinala francuskog kupa između Lyona i Metza. On je u razgovoru za jednu radijsku emisiju rekao kako Barcelonu nije obeshrabrilo što je Benzema potpisao novi ugovor s Lyonom, te je svjestan kako će to biti jako skupa investicija.
- Benzema je skup igrač, no njegovo dovođenje garantiralo bi mnogo golova tijekom sljedećih godina - pojasnio je Begiristain u razgovoru za radio postaju RAC1.
U ovom trenutku teško je predvidjeti koliko će Lyon tražiti ako se odluči na prodaju 19-godišnjeg reprezentativca, no izvjesno je da to neće biti manje od 40 milijuna eura. Prema pisanju španjolskih medija, Katalonci se nadaju kako će ambicioznu operaciju olakšati prodaja Ronaldinha u Milan.
Sam Benzema prije nekoliko mjeseci ustvrdio je kako mu je san jednog dana zaigrati za Barcelonu, a u francuskom tisku više je puta objavljeno kako Inter u najvećoj tajnosti radi na njegovu dovođenju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare