To je to što me zanima!

Ronaldinhu sam rekao: 'Probaj trikove na meni, ideš u bolnicu'

Mali, očekujem da me pokušaš driblati s poštovanjem. Neću tolerirati te tvoje trikove s PlayStationa. Poslat ću te u bolnicu budeš to isprobavao na meni, rekao je Claude Makelele Ronaldinhu
Vidi originalni članak

Proslavljeni francuski nogometaš Claude Makelele (46) priznao je kako ga je brazilski čarobnjak Ronaldinho (39)  toliko izluđivao driblinzima da mu je zaprijetio kako će ga prebiti i poslati u bolnicu. Makelele je otvorio dušu u razgovoru za francuski RMC Sport.

- Mali, očekujem da me pokušaš driblati s poštovanjem. Neću tolerirati te tvoje trikove s PlayStationa. Poslat ću te u bolnicu budeš to isprobavao na meni - rekao je Francuz Ronaldinhu prije utakmice Chelseaja i Barcelone u Ligi prvaka.

Brazilac je na to reagirao iznenađujuće:

- Dao mi je lopti i zamolio me da mu oprostim - objasnio je Claude Makelele, danas trener belgijskog prvoligaša Eupena.

Claude Makelele je i danas očaran Ronaldinhovim vještinama.

- Njegov način driblinga je kao zlostavljanje, od toga su strahovali svi igrači kada bi igrali protiv njega - završio je Makelele koji je protiv Ronaldinha u karijeri igrao osam puta.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mica trftaljka 01.04.2019.

    Takav se vise ne rade najbolji igrač uz peleta svih vremena mesi i Ronaldo su dobri ali duboko mu se mogu nakloniti Ronaldinho kralj

  • DraženČičak-GTi 29.03.2019.

    The King.Nitko nije bio do sada bolji.

  • 29.03.2019.

    Ronaldinho je pobjedio i chuck norrisa u nogometu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare