To je to što me zanima!

Cristianu Ronaldu prijeti pravi debakl u izboru za Zlatnu loptu

Prosječni koeficijent u kladionicama da će Franck Ribery osvojiti nagradu je 1.90. Messi je drugi favorit s koeficijentom 2.50, a Ronaldo treći s koeficijentom čak 7!
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je tri puta u zadnje četiri godine završio iza Lea Messija izboru za Ballon d’Or. Na ovom izboru za Zlatnu loptu, bez obzira što igra možda i najbolji nogomet u karijeri, Ronaldu se na predstojećem izboru "smiješi" tek treće mjesto. 

Barem tako smatraju kladionice. A kladionice jako rijetko griješe. 

Messi je četiri godine zaredom osvajao Zlatnu loptu. Ove godine nije favorit. Franck Ribery, najbolji europski nogometaš godine, osvajač Bundeslige, njemačkog kupa i Lige prvaka s Bayernom prošle sezone nasljednik je Messija u izboru Zlatne lopte. 

Prosječni koeficijent u vodećim kladionicama svijeta da će Ribery osvojiti nagradu je 1.90. Leo Messi je na drugom mjestu favorita s koeficijentom 2.50, a Cristiano Ronaldo je na trećem mjestu s vrlo visokim koeficijentom 7!

Kladioničari smatraju kako će Zlatan Ibrahimović biti četvrti finalist, a za peto mjesto bore se Neymar i Arjen Robben. 

Fifin 'Ballon d'Or' dodjeljuje se od pretprošle godine kada su se spojile nagrade Fifinog nogometaša godine i France Footballove Zlatne lopte. Glasaju izbornici i kapetani reprezentacija te novinari navedenog lista.

Fifa će finaliste objaviti 2. prosinca. Pobjednik će biti proglašen na svečanoj večeri u Zürichu 13. siječnja sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Ivan8765 13.11.2013.

    ronaldo ove godine ima 40 golova vise od riberiya , a ako gledamo po trofejima onda i contento zasluzuje zlatnu loptu !!

  • mark986 13.11.2013.

    Realno ove godine: 1. Ronaldo 2. Ibrahimovic 3. Ribery 4. Messi

  • stajl 13.11.2013.

    zlatnu loptu treba dobiti Zlatan jedino ju on uz cristiana zasluzuje..messi nije ono što je bio, a i dovoljne su mu 4 zlatne lopte; a ribery, on mi se nikad nije sviđao a i nije on na razini sa cr7 i zlatanom budimo realni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare