To je to što me zanima!

Ronaldo će se ipak pojaviti na dodjeli Zlatne lopte u Zürichu

Real je obavijestio Fifu kako će se Ronaldo pojaviti u Zürichu na svečanosti, javljaju španjolski mediji. Portugalac je ranije najavio kako ne namjerava dolaziti
Vidi originalni članak

Fifa će na gala večeri 13. siječnja 2014. godine proglasiti najboljeg nogometaša godine. U izboru su ostali samo Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Franck Ribery.

Iako je bilo puno naznaka kako toj svečanosti neće prisustvovati Cristiano Ronaldo, čini se kako je Portugalac promijenio mišljenje.

Naime, njegov klub Real obavijestio je Fifu kako će se Ronaldo pojaviti u Zürichu na svečanosti, javljaju španjolski mediji.

Cristiano Ronaldo je Zlatnu loptu osvojio 2008. godine, a nakon toga je pobjednik četiri uzastopna puta bio Lionel Messi.

Scolari otkrio kako je razljutio Messija jer je dao glas Ronaldu

Izbornik Brazila Luis Felipe Scolari otkrio je kako je u izboru za Zlatnu loptu glas dao Cristianu Ronaldu jer smatra kako on zaslužuje nagradu.

- Glas sam dao Ronaldu. On je po mom mišljenju najbolji igrač na svijetu. Messiju se nije svidjelo i kad smo razgovarali, rekao mi je kako bi bilo bolje da sam za njega glasao. Odgovorio sam mu da tu nagradu zaslužuje Cristiano i to posebno ove godine - otkrio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Charlie Sheen_1 12.12.2013.

    bravo Scolari,uvijek si bio gospodin čovjek

  • Gaylord 12.12.2013.

    Ronaldo zasluzuje loptu ove godine iako gosp.Blateru smeta sto netko moze biti tako zgodan i tako dobro igrati nogomet . . Ronaldo se netraba kao Messi prijavljivat na oglase da si pronade djevojku . . .

  • glazbenik1 12.12.2013.

    zbilja nevjerojatno, vi komentirate dolazak na svecanost, sto je? nemate rijeci za andjelka messia koji je ljut jer jedan veliki strucnjak kao scolari misli da je CR7 najbolji, a ocito da nije jedini. znam da vam je krivo, al jos ce ih on osvojiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare