To je to što me zanima!

Ronaldo: Debeo sam, ali za 15-ak dana ću biti u formi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Imao sam prvi trening nakon tri mjeseca. Bilo je u redu, malo sam pretežak i mučim se pri kretanju, a za 15 dana ću biti spreman, poručio je Ronaldo
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo oporavio se od ozljede bedrenog mišića koja ga je od travnjaka udaljila protekla tri mjeseca. Danas 33-godišnji napadač Corinthiansa odradio je u četvrtak prvi trening s ostatkom momčadi, a na njemu se pojavio u vidno zapuštenom stanju. Preko majice mu se jasno dao uočiti trbuh, a iako je sjajno baratao loptom bio je vidno usporen, no to ne zabrinjava previše nekad trostrukog najboljeg nogometaša svijeta u izboru FIFA-e.
- Bio je to moj prvi trening nakon tri mjeseca. Bilo je u redu, malo sam pretežak i mučim se pri kretanju, ali za 15-ak dana ću biti spreman - poručio je Ronaldo putem Twittera.
Posljednju je natjecateljsku utakmicu najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava odigrao još 9. svibnja kada je ujedno postigao i gol u 2-1 pobjedi svoje momčadi nad Atletico Paranaenseom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lil Tunechi 14.08.2010.

    najbolji igrač koji je ikada trčao travnjacima...samo je jedan el fenomeno i takav se više ne rađa

  • maicon2 14.08.2010.

    ajde previse hvalite ronalda a serete nesto o c.ronaldu koji uopce nije spomenut u tekstu, i on vec par godina ovo govori pa nista ne bude bolje mu je jos igrati godinu dana i otici u penziju jer je njegovo vrijeme proslo

  • romanista 14.08.2010.

    kralj svih kraljeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare